Tine Pedersen

TINE SMEDEGAARD

Men ro i sjælen og en større forståelse af min krop og dens signaler er meget mere værd end et par kilo fra eller til.

“Det har været 12 super gode, men hårde uger. 12 uger med op- og nedture og to skridt frem og ét tilbage. Jeg har endnu ikke helt nået det mål, jeg satte mig for inden bootcampen – og heldigvis for det. Jeg havde krise undervejs, men for en gangs skyld behøvede det ikke at betyde, at jeg opgav det hele. Jeg fik redskaberne til at vende krisen og komme på ret kurs igen. Jeg har flere gange tidligere tabt mig med hjælp af benhård vilje i et antal uger, men jeg har altid taget på igen, når jeg var ved at være i mål, for jeg har ikke tidligere haft redskaberne til at holde det.

Jeg har fået vigtige mentale redskaber, træningsredskaber og først og fremmest en forståelse for, at sundhed ikke er enten/eller og sort/hvid. Lottes budskab om, at ægte sundhed bunder i et helhedssyn på krop, hoved og en ansvarlig (men ikke fanatisk) livsstil, giver virkelig mening.

Så min største forandring efter bootcampen kan ikke ses på billedet. Men ro i sjælen og en større forståelse af min krop og dens signaler er meget mere værd end et par kilo fra eller til. Og to skridt frem og ét tilbage bringer også én i mål – det tager bare lidt længere tid.”