Stine Hansen

Jeg er egentlig ikke overvægtig og heller ikke i specielt dårlig form. Til gengæld har jeg døjet med uren hud, siden jeg var helt ung. Samtidig har jeg de seneste 5 år haft problemer med at sove om natten.

arndal body boot camp stine h

Da jeg begyndte på Lottes Body Boot Camp, blev jeg ofte spurgt om, hvorfor jeg dog havde meldt mig til det. Jeg var jo ikke tyk, og desuden vidste jeg jo allerede, hvad man skulle gøre for at få en sund og slank krop…

Og ja, det vidste jeg jo egentlig godt, men af en eller anden grund fik jeg det bare ikke gjort. Jeg havde simpelthen brug for, at der blev taget udgangspunkt i lige præcis mig, mine ønsker og min livsstil. Og det var præcis, hvad jeg fik hos Lotte og hendes team.

Jeg lever et meget socialt liv fyldt med arbejde, fest, rejser, venner og familie. Jeg elsker at være sammen med mennesker, og de relationer er ofte forbundet med både mad og alkohol. At få nogle værktøjer, som har gjort, at jeg både kan være social og samtidig føle mig sund, er virkelig guld værd. Jeg kommer aldrig til at være fanatisk, men jeg tænker mig bare mere om, end jeg gjorde før. Og det bedste ved det hele er, at det overhovedet ikke er svært… Og træningen, ja den er jeg simpelthen blevet afhængig af!

Det har været et fantastisk forløb. Tusind tak Lotte og alle I andre dejlige mennesker.