Søren Bjerrehus

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Søren Bjerrehus”][vc_column_text]

Arndal Body Boot Camp Soren B

 

Jeg har egentlig altid været I forholdsvis god form…….men måtte for nylig erkende at det yderste punkt på forsiden af overkroppen ikke længere var brystkassen men min mave. Så t-shirten hang ikke så løst her som den burde gøre, hvilket et par af mine venner var så søde at bemærke et par gange.

Efterhånden voldsomt irriteret over eget forfald og diverse bemærkninger måtte der ske noget og første tanke er: “Jeg skal jo bare til at træne og løbe lidt igen………..” Men det havde jeg jo prøvet før og det holdt ikke altid så voldsomt længe.

En god ven der havde været på boot-camp anbefalede forløbet og jeg kunne mærke at forløbet stadig sad I ham her langt tid efter. Ikke at han var blevet helse-fanatisk, men han havde fået en indsigt og nogle redskaber der holdt ham på sporet.

Efter at have bekræftet at boot-camp ikke kun var for piger gik jeg igang…..

Jeg tabte 6 kg fedt på 6 uger og med en kampvægt på 76 kilo var det ret “fedt” at se og måle resultatet. Derudover blev min kropsholdning I løbet af de 12 uger betydelig bedre og jeg fik udholdenhed, muskelmasse og styrke tilbage.

Boot camp’en har indlejret nogle forholdsvis simple adfærdsmønstre I forhold til at spise mere fornuftigt og endnu bedre nogle træningsprogrammer der ikke er demotiverende lange. Jeg kan klare træningen på en time og gør jeg det 3 gange om ugen så er alt godt. Spiser jeg samtidigt forholdsvis fornuftigt de fleste af ugens dage så er der altså mærkbare resultater.

Så er jeg er blevet en frelst sundhedsfanatiker der er bange for det gode liv?

Nej bestemt ikke, men jeg er blevet frelst fra mine værste vaner og fået en større indsigt I egen adfærd og motivation. Så nu hænger t-shirten igen som den skal og det gode liv er blevet endnu bedre!! ?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]