Signe Andersen

Færre hovedpiner og ingen migræneanfald. Nul smerter i knæ, og jeg kan igen gå i hug og rejse mig uden problemer. Jeg kan løbe korte ture, og jeg ved nu, at det ikke er farligt at være sulten og kun spise 3 måltider om dagen.

Arndal-Body-Boot-Camp-Sigga-Guldborg

Med tre børn, en karriere som selvstændig og en tidskrævende formandspost, har der i mange år ikke været tid til også at prioritere mig og min krop. Men efter at have trukket mig fra en formandspost, fik jeg pludselig overskud.

Jeg faldt over Lottes Facebook page og meldte mig til Body Bootcamp 1 uden helt at vide, hvad jeg gik ind til.

Hvad er dine mål?

Jeg blev modtaget med en utrolig seriøsitet og faglighed, og heldigvis ingen ”nu skal du spise titusindvis af forskellige kosttilskud etc.”, hvilket passer utrolig godt til mig.

Lotte spurgte fra starten, hvilke mål jeg havde for forløbet.

  • Igen føle mig stærk.
  • Reducere mine hovedpiner og migræner.
  • Få slidgigtsmerter væk fra knæene.
  • Og der måtte da også gerne forsvinde nogle kilo.

Jeg kom i mål – og lidt til

Efter Boot Camp 1 har jeg:

  • færre hovedpiner og ingen migræneanfald (puha har ikke lyste til at jinxe det;-)
  • ingen smerter i knæ. Jeg kan uden problmer gå i hug og rejse mig igen. Faktisk kan jeg løbe korte ture uden, at knæene hæver op.
  • fundet ud af det ikke er farligt at være sulten og kun spise 3 måltider om dagen.

Jeg føler mig stærk og ikke begrænset i forhold til mit arbejde. Jeg føler mig igen sund og har overskud. Nu er motion en fast del af min hverdag, og langt de fleste dage, gør jeg det bare. Ja, det er næsten lige så naturligt som at gå på arbejde. Kun dage, hvor mit stressniveau stiger, tænker jeg som det førte: Jeg må aflyse! Sker det, minder jeg mig selv på, at jeg aldrig har fortrudt en træning og husker, hvor godt jeg har det bagefter.

Det gælder bare om at holde fast i den tanke og så lette rumpen.

Jeg er mega glad for, at jeg kom ’Lottes vej’. Tak til Lotte, Rikke, Mai og Marie og den Arndalske ånd, der holder mig til ilden. I slipper ikke for mig i den nærmeste fremtid.