Saramarie Fromberg

Jeg har reduceret min fedtmasse med 30,2 %, mit taljemål med 15 cm og konditallet med hele 57,6 %.

Saramarie

Jeg havde fået nyt og stille siddende job. Jeg tog bilen til og fra arbejde. Jeg gik med en følelse af utilfredshed i kroppen og var begyndt at overspise. Efter et års tid, var jeg blevet buttet og kunne ikke identificere mig med min nye størrelse.

Lad mig være i fred
Jeg var ofte i dårligt humor og kunne hverken rumme min mand eller børn. Jeg ville helst være i fred.

Jeg havde brug for en drastisk forandring og tilmeldte mig Arndals Boot Camp.  Min mand sagde, at det var for dyrt: ”Enhver kan fortælle dig, at hvis du undgår brød og pasta og træner ofte, opnår du en forandring.”

For mig handlede det om meget mere end en fysisk forandring.

Indre forandring, øget selvværd og højt energiniveau
I dag cykler jeg på arbejde. Jeg træner et par gange om ugen, også når tiden er presset bliver det til en halv time intenst træning. Jeg kan mærke, at det gør en kæmpe forskel for humøret og kroppen.

For mig har Boot Campen handlet om selvværd i allerhøjeste grad og om den indre forandring, som har fundet sted i både min krop og i mit sind. Det er følelsen af velvære og være et ustoppeligt livsbekræftende selskab for mine omgivelser.

For mig handler det ikke om at få den perfekte krop, men om at leve et liv med et energiniveau, jeg kan stå inde for. Jeg ved nu, hvad et liv med træning og motion betyder ikke kun for mig selv, men for alle menneskerne i mit liv.

Jeg mærker forandringen hver dag
Når min mand siger, at han ikke kan se den store forskel på min krop fra før og efter Boot Campen, så smiler jeg til ham og giver ham ret for fredens skyld. Men jeg erfarer dagligt, hvor meget Boot Campen og hele processen har forandret mig på et dybere plan.