Rikke Winckler

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Rikke Winckler”][vc_column_text]

Mit mål var mere energi og overskud til at lege med min datter.

 

Rikke_Winckler

 

Jeg startede et nyt år med Arndal Boot Camp. Og i det øjeblik jeg trykkede send på e-mailen, var alt forandret.

Min e-mail kickstartede den vildeste proces. For tænk, at tage mig selv så seriøst og spendere så mange penge på noget, der var mere ”nice to have” end ”need to have”. En lavine af forandring og udvikling var sat i gang.

Jeg er blevet stærkere, ja
Jeg har været i trygge, kompetente hænder. Jeg har lænet mig op af dygtige trænere. Jeg har været frustreret. Men jeg har hele tiden vidst, at den her proces var så veltilrettelagt, at det eneste jeg skulle gøre var, ”at gøre hvad der blev sagt!”

At ændre vaner kan virkelig sætte gang i dybe processer
Da jeg havde garderet mig med en ryddet kalender og en masse juice, grøntsager og var klar til fasteugen, havde jeg ingen ide om, hvor meget det ville forandre mit liv.

Jeg blev klar over, at jeg kan meget mere og begrænsningerne lever i bedste velgående på indersiden af mit hovedet, hvis jeg ikke skubber til dem og udfordrer dem. Det gælder i forhold til træning og alle andre forhold i livet.

Mit vægttab var ikke det vigtigste
Ja, jeg kan måle mine resultater i tal og kilo. Men det blev jeg mindre og mindre interesseret i. Det var meget federe at få en god nattesøvn, mærke den fornyede styrke, når jeg løftede min datter op på en træstub, og følelsen af, at jeg kunne mere end, jeg troede.

Og så elskede jeg fællestræningen. Det var fantastisk at drøne rundt i en sal med skønne medkursister, med grin, sved og seriøsitet.

Tak til Lotte Arndal og det dygtige team.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]