Pernille Wallentin

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Pernille Wallentin”][vc_column_text]

Jeg sover bedre, har fået mere overskud til min familie og døjer ikke længere med menstruationsgener.

 

Pernille_Wallentin

 

Som fuldtidsarbejdende mor til to små børn, er tiden til én selv meget begrænset. Træning flere gange ugentligt synes ganske enkelt ikke muligt – men det har tre måneder på Arndal Body Boot Camp ændret. Nu skal der simpelthen være tid til det, og det er der!

Det er blevet en selvfølge at træne, og jeg prioriterer det højt. Jeg har en følelse af nulstilling, hvad angår min krops forhold til mad og træning. Der er tiden FØR Arndal Body Boot Camp, og der er tiden EFTER. Og der er væsentlig forskel. Jeg er blevet markant stærkere, min fedtprocent er reduceret, og min kondition er forbedret.

Jeg sover bedre, har fået meget mere overskud til min familie, og samtidig har jeg fået nogle sunde kostvaner, der resulterer i, at jeg spiser mere, end jeg nogensinde har gjort før. Næsten dobbelt så meget. Men det mest overraskende er, at alle mine menstruationsgener er væk. Ingen smerter, ingen væskeophobning, ingen sure miner. Jeg kan faktisk glemme, når det er den tid på måneden, og det har jeg aldrig oplevet før.

Det har været en fantastisk rejse for min krop og min sjæl – og den stopper ikke her. Det er det fantastiske ved Arndal Body Boot Camp. Det er en permanent livsstilsændring, der tager udgangspunkt i mig.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]