Pernille Sigersted Rasmussen

Tabt 6 kg, reduceret fedtprocenten med 31,3 %, mindsket taljemålet med 10 cm og låret med 7 cm, samt forbedret konditallet med 58,9 %.

Pernille_Sigersted

Med mine 37 år, fuldtidsarbejde som advokat, tre små børn og en generelt hektisk hverdag, havde jeg brug for noget mere energi og et skub i den rigtige retning.

Jeg var ikke overvægtig – jeg havde tabt mig efter hver fødsel ved at reducere mit kostindtag markant i en periode, hvilket resulterede i vægttab, men også i manglende energi og overskud. Træning var ikke noget, jeg prioriterede eller havde tid til.

Da min mand besluttede sig for at melde sig til Arndal Body Boot Camp og foreslog, at vi gjorde det sammen, var jeg afvisende, da jeg ikke kunne se mig ud af at skulle påtage mig et tidskrævende projekt af den kaliber. Det var da totalt uoverkommeligt at få tid til at træne minimum tre gange om ugen.

Men da beslutningen først var taget, og tanken om for en gangs skyld at gøre noget for mig selv var plantet, så var motivationen der også!

Vi blev målt, vejet, konditionstestet, fik omlagt vores kost, og der blev stillet nogle mål for forløbet, der umiddelbart virkede urealistiske. En chokerende oplevelse var at erfare, at jeg kun trak vejret med 30% af min lungekapacitet, og at min fedtprocent var på 24 %. Min styrke, kondital eller kostvaner taler vi ikke om!

Ved hjælp af Lotte og hendes team – ved denne konstante opfølgning, overvågning og inspiration – og ved opbakning og støtte fra mine skønne co-bootcampere, er målene i dag nået. Det har været hårdt og tidskrævende.

Hvis ”tid” ikke er noget, man har nok af, så vil jeg opfordre til at finde den og prioritere boot camp-forløbet, da det i den grad er givende, inspirerende og livsforandrende.

Resultaterne er mærkbare og ikke til at tage fejl af – jeg har fået markant mere energi, en kropsbevidsthed, styrke, en bedre kondition, en sundere livsstil og en indædt lyst til at træne. I dag trækker jeg vejret korrekt, og min fedtprocent er reduceret til 16,5 %. Oven i hatten har jeg tabt mig 6 kg, 7 cm om lårene, 10 cm. i taljen, og mit kondital er forbedret med 58,9 %. SÅDAN!

Dette forløb er så givende, og jeg vil anbefale alle at joine Lottes boot camp – det er sikkert, at man ikke vil fortryde det.