Nina Lægdsgaard

Jeg har tabt 14 cm om maven, 7 kg på vægten, og endeligt lært hvad debit og kredit betyder for min krop.

arndal body boot camp nina
Jeg har altid ønsket at tabe 3-4 kg, men har lært at leve med, at jeg bare ikke var en af de helt tynde piger. Efter min graviditet synes jeg, der var gået lidt for meget boller og chokolade i den, og jeg følte, jeg var dækket af et godt lag dej hele vejen rundt.
Sammen med min søster besluttede jeg NU skulle dej laves til beton
Mit første møde med Lotte har sat sig dybt: “Jamen du ser meget fin ud og vægten er ikke helt tosset. Men lad os lige tage fedtprocenten og måle og veje lidt.” Lottes næste kommentar var: “OH MY GOD dig skal jeg nok lave til en skinny bitch. Med din høje fedtprocent er det et easy job, du skal bare gøre, som jeg siger.”
Som sagt så gjort
Lotte har en motivation som ingen andre, hun forstå virkelig at sige NEJ på en måde man forstår samtidig med, hun i sit meget travle liv altid er på sidelinjen og svarer på alle spørgsmål prompte.
Min meget udspilede mave er nu for første gang siden teenager årene fuldstændig flad og 14 cm er røget. Et syn og fornemmelse jeg stadigvæk ikke har vænnet mig helt til. Jeg er stolt over, at jeg kan opnå dette selv som 40-årig.
Jeg følger mig stærk, fyldt med energi og får jeg ikke trænet, har jeg det virkelig dårligt med mig selv. Jeg ved nu, at jeg gerne må spise chokolade og boller bare jeg bevæger sig tilsvarende (det vidste jeg måske også før, men nu hører jeg bare Lotte sige; det  er op til dig og dit ansvar, hvad du gør – og straks sætter jeg farten op)
12 fantastiske uger
Det har været fantastisk at gå hånd i hånd med min søster i 12 uger, og vi fortsætter stadigvæk hånd i hånd og har begge valgt at fortsætte vores træning hos Lotte og hendes dygtige medarbejdere. Vi kan slet ikke undværer dem.