Nina Jacobsen

Det er jo ikke svært at tage en beslutning. Det er svært at holde den.

Arendal Body Boot Camp

Jeg meldte mig på Bootcamp 1 i sidste øjeblik. Mest for at lukke munden på veninden, der havde prædiket ”ARNDAL” i noget, der syntes som evigheder.

Men også fordi jeg var træt af at have ondt i ryggen og ligne en gravid i syvende måned. Hvilket, jeg kan oplyse den interesserede læser, er en fysisk UMULIGHED.

Da jeg cyklede hjem efter intromødet, var det med hjertet i halsen. Jeg var grebet af panik. Jeg skulle jo gå i gang næste morgen. Ikke ryge. Ikke kaffe. Ikke slik. Ikke alkohol. NÆ, næ, næ det må vi IKKE.

Men tre sunde måltider dagligt, masser af vand, motion, søvn og FASTE! Det må vi godt.

Og så gjorde jeg det bare! Dagen efter. Fra 100 til 0.

Jeg måtte kun lige tage et par slurke kaffe de første to dage for at undgå den vildeste hovedpine. Og det var nemt. Sådan!

Det var en fest. Jeg sov, spiste, sendte billeder til Lotte. Og der var plads til lidt alkohol og sødt. For jeg trænede. Tre gange om ugen.

Ikke at jeg bare havde ligget på sofaen før. Nej, jeg havde trænet lidt det sidste års tid og løbet et par gange om ugen i flere år. Jeg syntes faktisk, at jeg var ret aktiv.

Men den første måling var noget af en øjenåbner. Jeg bevægede mig jo ikke en SKID!

Så jeg tog fat. Maven blev mindre. Jeg begyndte at få muskler. Jeg tabte fedt, rettede ryggen, pressede mig selv og forbedrede min kondition.

Det er jo ikke svært at tage en beslutning. Det er svært at holde den.

Rygningen har sneget sig ind igen. Søvn er der for lidt af. Og nu er det jul!

Men træningen kører, og jeg ved, hvad der skal til. Lige om lidt går jeg i gang med Bootcamp 2. Og jeg glæder mig. Nu er mit mål at få styr på søvnen og så kvitte de skide cigaretter.