Nina Sørensen

Jeg har i en del år kendt til Lottes bootcamp og altid tænkt at det lød spændende, og aldrig gjort noget ved det for jeg synes, at det var lidt mange penge. Men i august 2018 skulle det være, og det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt.

Jeg har i mange år vejet for meget og haft en for dårlig kondi. Jeg har prøvet et hav af forskellige kure, haft et utal af medlemskaber i fitnesscentre, der sjældent er blevet brugt og prøvet forskellige kostvejledninger. Og når jeg godt kan lide god mad og vin i for mange mængder sætter kiloene sig desværre hurtigt fast.

Nu blev det til et reelt og varigt vægttab

Mit største mål med denne bootcamp var helt sikkert vægttab og komme i bedre form. Jeg har heldigvis aldrig lidt af skader, så det burde jo være nemt. 

Lottes bootcamp er simpel og hård – og kostvejledningen er ligetil og uden helt særlige madvarer, der ikke er til at opdrive. Alle kostplanerne er nemme at inkorporere i familiens liv. Og nu spiser jeg kun tre måltider om dagen og føler ingen sult. 

De første seks uger sendte jeg dagligt billeder af min mad, og hvor mange skridt jeg havde gået i løbet af dagen. Og svar kom der altid og jeg blev motiveret til at komme ud og gå lange ture. 

De forskellige træningsprogrammer jeg har fået lagt har altid været hårde og presset mig. Og hvor er det en fantastisk følelse, når jeg har kunnet mærke, at de blev nemmere og min krop stærkere. 

Nu er træningen en fast del af min hverdag, og jeg kan rent faktisk sige, at jeg nyder at komme ind hos Lotte og alle hendes fantastiske medarbejdere.

Mit resultat efter de første 12 uger

Jeg har tabt 15,3 kg, forbedring af fedtprocent på 26%, tabt 17 cm om maven og gået fra dårlig til god kondi.

Selvfølgelig er det mig selv, der har tabt de mange kilo, men jeg havde ikke klaret det uden Lottes bootcamp og alle de fantastiske ansatte hos Arndal.

Jeg glæder mig til Bootcamp II.