Monica Maar Hansen

Fra XL til medium – en underfundig kropsoplevelse med et vægttab på 10,6 kg, reduceret fedtprocenten med 30,9 procent og forbedret konditallet med 75,2 procent

Monica Maar Hansen

Hvis jeg vidste det, som jeg ved i dag kunne jeg have sparet mange penge og ærgelser på unyttige lynkure og skader pga forkert og for hård træning af en utrænet krop.

Min motivation for at deltage i Lottes bootcamp lå helt klart i et alt for højt ciffer på vægten.  Efter at have født 3 skønne drenge over en periode på 11 år stod det klart, at jo ældre jeg blev desto sværere blev det at nå førgraviditetsvægten endsige en vægt der ikke lå på den forkerte side i BMI skalaen. Og den med at sige at jeg jo godt vidste, hvad der skulle til for at tabe sig, holdte bare ikke i længden for det blev en evig rutschetur op og ned af vægtskalaen. Så det med at nå et tilfredsstillende og varigt resultat, som ikke bare gav sig udslag på vægten, men faktisk også betød at jeg var sundere og stærkere og ikke bare god til at holde en Nupokur i 14 dage udeblev hver gang.

Heldigvis for historien var min mand som altid ikke bleg for at komme med løsningsforslag og det er takket være hans research (og sponsorat ☺️) at jeg endte med et tilmelde mig til et 12 ugers forvandlingsforløb.

Spørgeskema med flere spørgsmål end på en ansøgning om optagelse i selv de mest eksklusive loger blev udfyldt og 7 døgns målingen var mere afslørende end hvad Politiets efterretningstjeneste havde kunne finde ud af samt en test af fedtprocent og kondital blev lavet. Aldrig har har jeg følt mig så målt og vejet i alle henseender, men så var basis også lagt for at få et effektivt resultat ud af anstrengelserne.

Foredrag, kostdagbog, træningsprogram og fællestræning blev nu en del af de næste 12 uger – og hvilke uger. Alle anstrengelser blev belønnet på alle leder og kanter og nej, jeg har faktisk aldrig vidst helt, hvad der skulle til for at tabe sig og leve sundere – det ved jeg nu.

Til midtvejsmålingen var alle resultater forbedret væsentligt og jeg kunne nu pludselig stile efter et mål, jeg aldrig havde troet muligt. Skræmmende og fantastisk på samme tid – skulle der virkelig ikke mere til?

Ugerne er forlængst overstået og jeg har fundet mig til rette med mig selv og min krop og har fået alle de værktøjer, jeg havde brug for for at vedligeholde min form resten af mit liv. Foruden det ønskede vægttab (og mere til), har jeg fået et fysisk såvel som et psykisk overskud jeg ikke har haft længe.

Æææælsker konceptet – hverken mere eller mindre! Tak Lotte, Thomas og alle andre i Arndalteamet for jeres støtte og tærsk – I er fantastiske hver og en.

Hov……glemte da lige minusset – det er monsterdyrt at skulle udskifte alt undtagen strømper i sin garderobe, men det glemmer jeg hver gang jeg får et kompliment for min forvandling og skal spørge efter str. 38-40 i stedet for 44!

/Monica – en bootcamper og dedikeret Arndalfan for livet..