Mette Horn

Fik ændret kosten og hyppigheden af fysisk bevægelse og træning. Fik lært at drikke rigeligt med vand og gevinsten ved at ramme det magiske søvnvindue et sted mellem 22 og 23. Fik kvittet smøgerne. Fik tabt 10 kilo. Konditallet flyttede sig, og både energien og tilliden til mine kræfter er tilbage.

Arndal Body Boot Camp

Nogen gange så ved man, at det er tid til at handle. Der er sket ting, der gør, at nu er nok nok og nu er det nu.  Da jeg meldte mig på Arndals Bootcamp befandt jeg mig et sådan et sted: Min krop havde trofast båret rundt på mig i 50 år, nu havde den brug for opmærksomhed.

Jeg havde brug for at mærke, at den var stærk og sund

Jeg var kommet i overgangsalderen, havde lidt mistet overblik over kilo og kondital. Jeg kunne ikke sove om natten, og cigaretterne var stadig ikke fortid. Jeg var træt og trist. Der skulle ske en ændring, og jeg havde brug for hjælp til at gennemføre en sådan forandring.

Hos Arndal fik jeg den hjælp, støtte og opbakning. Jeg fik også lov til at gøre det selv!! Jeg blev skubbet og puffet konsekvent. Ingen løftede pegefingre eller øjenbryn (gudskelov). Og det virkede. Vi startede som et hold og sluttede som et hold. Det var godt og inspirerende at støde på hinanden til foredrag og træning. Stemningen var virkelig god.

Mit resultat:

  • Fik ændret på kosten og hyppigheden af fysisk bevægelse og træning.
  • Fik lært at drikke rigeligt med vand og gevinsten ved at ramme det magiske søvnvindue et sted mellem 22 og 23.
  • Og se nu her! Fik kvittet smøgerne!
  • Fik tabt 10 kilo! Konditallet flyttede sig (i den rigtige retning.), og både energien og tilliden til mine kræfter er tilbage.

Jeg kan kun anbefale en bootcamp. Det har været det hele værd. Virkelig.