Medina Pernille Andreasen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Medina Pernille Andreasen”][vc_column_text]

Jeg tabte 9,2 kg rent fedt, tog 300 g muskelmasse på, fik forbedret mit kondital med 55 %.

 

medina pernille andreasen arndal body boot camp

 

Det har været en oplevelse for livet at være på Boot Camp hos Lotte. Jeg er på 12 uger blevet 16 år yngre og kan igen de samme ting, som da jeg var 16 (jeg er 32).

En bootcamp hos Lotte Arndal er meget mere end at tabe sig: Det er nøglen til et nyt univers. Jeg føler, at jeg er vågnet op af en form for dvale på de 12 uger.

Før kunne jeg ikke løbe mere end 15 sekunder på løbebåndet ad gangen. Jeg var nødt til at holde pause og gå for at få vejret. Nu 12 uger efter kan jeg løbe over en time uden pauser og uden at blive forpustet. Det er blevet en fornøjelse for mig at løbe – og det havde jeg aldrig forestillet mig, at det skulle eller kunne blive.

En vigtig ting jeg har lært, er at spise for at leve. Ikke leve for at spise
Jeg har lært at mærke, hvad der er sult, og hvad der er andre ting. Har jeg lyst til at spise, fordi jeg er sulten, eller fordi jeg er ked af det eller stresset?

Før jeg startede hos Lotte, har jeg trøstespist rigtig meget uden at være klar over, at det var det, jeg gjorde. Men den metode Lotte benytter sig af i sit Bootcampforløb gjorde mig bevidst om mine vaner, hvorfor jeg spiser, når min krop reelt ikke har brug for det.

Det er ikke er et weekendkursus, det er et 12 ugers forløb. Og nu kender jeg årsagen til mine spisevaner og fået god mulighed for at ændre dem og grund til ikke uden videre at falde tilbage til det gamle.

Jeg er blevet en ny og mere powerful udgave af mig selv
Alle burde forære sig selv denne fantastiske rejse til en stærkere og mere bevidst, og ikke mindst yngre, udgave sig selv. Jeg blev overrasket over, hvor stærk jeg faktisk kunne blive, både fysisk og mentalt – og hvor meget power jeg  i virkeligheden går og gemmer på.

Jeg tabte 9,2kg rent fedt, tog 300g muskelmasse på, fik forbedret mit kondital med 55%, blev stærkere, fået mere energi, blev mere bevidst om mine vaner, lærte at løbe, lærte at kunne lide at løbe, kom i god balance med mig selv og min krop.

Jeg har gennemgået en helt fantastisk udvikling. Det var en oplevelse for livet.

Kærlig hilsen Pernille, Bootcampdeltager

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]