Martha Nør Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Martha Nør Hansen”][vc_column_text]

Da jeg startede i Lottes boot camp havde jeg tabt 35 kg på halvandet år. Jeg manglede fortsat 15 kg, og min motivation var i bund.

 

Arndal Body Boot Camp Martha N H

 

Jeg startede ikke, som mange andre, med ny energi, og den der “nu-er-jeg sørme-klar til-at-ændre-min-livstil-og-gi’-den-en-ordentlig-skalle”-indstilling. Efter at have brugt hele den bevidste del af mit liv på først at kæmpe imod min krop, og derefter at kæmpe for den, var jeg helt færdig. Hvis jeg havde fået tilbuddet om at tage mit hoved med mig og lade kroppen ligge, havde jeg taget imod det på stedet. Mit valg om at starte hos Lotte var heller ikke baseret på omsorg for min krop. Jeg tænkte: “Nøj, hun er sikkert rigtig hård og kan straffe min krop lige som den har fortjent. Hun kan presse mig i mål med vægten, så jeg endelig kan få en slank krop”. Så troede jeg nemlig, at jeg ville blive lykkelig.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Lotte er hård ? Og min krop er da også til tider lidt bange for hende! Men den omsorg, jeg er blevet mødt med hos hende var helt uventet. For Lotte handler det nemlig ikke om, at jeg får en slank krop. Det handler om, at jeg får en stærk krop. En krop, der er forbundet med mit hoved. Det handler om balance. Dette er jeg så småt ved at forstå med hjertet – og indtil realisationen er total, er det rigtig rart at vide, at man har Team Arndal i ryggen.

Kære Lotte

Jeg er meget taknemmelig for, at du er kommet ind mit liv ?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]