Marianne Christiansen

Tiden gik og jeg var efterhånden blevet 66 år, lidt for tung, og motionen gik det også lidt trægt med.

Marianne Christiansen STOR

Det er efterhånden mange år siden, jeg første gang hørte om noget, der hed boot camp. Det lød spændende, men jeg konkluderede hurtigt, at det nok kun var noget for de unge.

Tiden gik og jeg var efterhånden blevet 66 år, lidt for tung, og motionen gik det også lidt trægt med. Jeg kontaktede Lotte og spurgte om hun mente, det kunne være noget for mig og om jeg måske alligevel var for gammel. Selvfølgelig ikke, sagde hun, træningen bliver jo indrettet efter din alder. Okay, så jeg startede på holdet i februar 2013.

Ups! tænkte jeg, jeg kan jo være mor til dem alle sammen!!

Alle mine forbehold blev gjort til skamme, Lottes undervisning var helt fantastisk. En mere entusiastisk og begejstret lærer skal man lede længe efter. Kærlig og forstående er hun også.

Fællestræningen ledte i første omgang tanken hen på at være i militæret (sådan må det have været i gamle dage :-), men igen, gør man bare sit bedste, er det godt nok.

Og ja, jeg tabte mig, kom i meget bedre form og energien voksede.

Body Boot Camp II er nok en tand for svær for mig, men jeg har besluttet, at så længe jeg har mulighed for det (læs: så længe jeg bare kan gå) vil jeg gentage boot campen hos Lotte en gang om året. Har allerede meldt mig til februar 2014.

Så tusind tak til Lotte og hendes team, og naturligvis også til holdet. Det har været en fornøjelse at være sammen med jer.