Maria Tang

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Maria Tang”][vc_column_text]

Reduceret taljemålet med 12 cm., fedtprocenten med 15,7 procent og forbedret konditallet med 71,8 procent*.

 

Maria_Tang

 

Jeg troppede op med hele tre mål: At komme i form, lære at spise sundere og bedre og endelig overhovedet at kunne gennemføre en Body Boot Camp. Under min første test kunne jeg slet ikke løbe, men måtte gå på løbebåndet. Jeg kunne snige mig op på hele seks armbøjninger og resultatet var så dårligt, at det ikke kunne måles. Jeg var ganske enkelt dårligere end dårlig og røg udenfor skalaen. Mig, der ellers troede, jeg var i nogenlunde form, fordi jeg dagligt cykler til arbejde og går til zumba tre gange om ugen. Men jeg skulle blive klogere – for hurra for en Body Boot Camp!

Kombinationen af den kost og målrettede træning, som Lotte anbefaler, har gjort synlige underværker: Jeg har tabt fem kilo, min fedtprocent er kommet ned på 19, mit taljemål er svundet med 12 cm, og min kondi er forbedret med 71,8 pct. Med kontrol og ugentlig feedback har indsatsen været logisk, og mit personlige program har været nemt at følge. Lotte er eminent til at se, hvor kroppen skal trimmes og derudfra lave et forløb, der virker. Jeg har svedt og trænet som pisket, men også haft det vidunderlig sjovt, for der opstod et tæt sammenhold på vores 12-mands-hold. Under fællestræningen har vi grinet, knoklet og støttet hinanden og i øvrigt svinget rigtig godt sammen.

Jeg er både stolt, glad og taknemmelig. Fra at håbe på at kunne gennemføre til at være, hvor jeg er i dag, med træning som en naturlig del af hverdagen, er fantastisk. Tak, Lotte.

*Den største forbedring i Arndal Body Boot Camps historie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]