Mai Kristensen

Tabt 9,3 kg, 11 cm om maven og øget konditallet med 45,5 procent.

Mai_Kristensen

”Da jeg første gang så en artikel om Arndals Body Boot Camp, tænkte jeg: Her er løsningen, som jeg har ledt efter. Men samtidig blev jeg nærig, doven og satte mig så ind i sofaen igen. 20.000 kr. for, at en (sikkert meget tynd) skulle fortælle mig, hvordan jeg skulle spise og træne… nææh, jeg kunne jo bare selv tage mine løbesko på. Så det blev mandag, og jeg ville starte på en frisk og klare det selv. Fra nu af ville jeg spise sundt og træne tit – onsdag havde jeg allerede brudt den, fredag tænkte jeg ” nårh pyt, jeg starter på mandag igen….”.

Er det en falliterklæring, at jeg som 35-årig kan rejse jorden rundt, men ikke passe på mig selv? At jeg skal have nogen til at fortælle mig, hvordan og hvorledes jeg nu skal trækket vejret, sove, spise og træne ???

Hmm…… efter at have tabt 12 kg, 11 cm om maven, tonet mine arme, ben og mave og røv – kan løbe 5 km uden at holde pause ( hviket er kæmpestort for mig, da jeg aldrig har ejet løbesko ) – flyttet mit kondital fra pinligt til pralværdigt uden at blive fanatisk, hysterisk og asocial OG IKKE MINDST smidt 4 buksestørrelser, har jeg så meget erkendt, at der er nogle kampe, der skal kæmpes MED STØTTE.

Jeg er tættere på at blive det menneske, jeg gerne ville være: sund, energisk, med overskud, målrettet, med rygrad og bedst af alt, med nemme værktøjer til at navigere i det sunde liv, som indebærer kosten, og værktøjer til at navigere i det sociale liv, som indebærer alverdens fristelser. Jeg er sgu blevet en af de damer, man læser om i bladene, “wow 10 kg, fortæl hvordan”. Det er træning, opfølgning, latter, mere træning, justering af kost, sved, latter, vand, meget sved, mere latter, gode råd, mere vand, dejlige håndklæder, konkurrencer, støtte,vand, sammenbrud, blive samlet op, mere træning, masser af vand = satans flot og hamrende stolt!

Er det hårdt, spørger du? Ja, men det er kampen værd! Er det 20.000 kr værd? Den allerbedste investering i hele mit liv! Det er omregnet 250 drinks. De er hurtigt tjent igen!

God fornøjelse – ses på den anden side – og hey, græsset er grønnere herovre, “chubby”.