Lykke Pedersen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Lykke Pedersen”][vc_column_text]

Da jeg så kom ind og mødte Lotte, og hendes dygtige medarbejdere, Thomas, David, Maria, Kim, Rikke m.fl. fandt jeg ud af, at her handler det om det ENKELTE menneske og det HELE menneske!

 

Lykke_Pedersen_02

 

Jeg havde flittigt fulgt med i medier og på Lotte Arndals hjemmeside i halvandet år, før jeg tog mod til mig og ringede!

Bange for at blive afvist, fordi jeg i over 25 år har haft dissemineret Sclerose og tænkte, at jeg ikke kunne leve op til de ” høje krav “, som jeg forestillede mig, at man skulle opfylde for at kunne deltage i boot campen!

Da jeg så kom ind og mødte Lotte og hendes dygtige medarbejdere, Thomas, David, Maria, Kim, Rikke m.fl., fandt jeg ud af, at her handler det om det ENKELTE menneske og det HELE menneske!

Jeg kom med minimal udholdenhed, dårlig og usikker gangfunktion, som gjorde, at jeg gik med rollator udenfor, led af udtalt svimmelhed, dårlig balance, mange smerter og massiv træthed. Med et medicinforbrug af ugentlig morfin, muskelafslappende piller, antidepressiv og vanddrivende medicin.

Efter at have trænet individuel specialtræning, hvor jeg er blevet udfordret på alle måder, (bl.a. startede jeg med at lære at trække vejret og bevæge mig som en baby gør), har jeg fået stor udholdenhed, meget energi, og jeg går meget bedre og længere udenfor med kun en eller to vandrestave. Min svimmelhed og balance er tydelig forbedret, og jeg tager ikke længere hverken stærkt smertestillende , antidepressiv eller vanddrivende medicin!

Jeg har stadig perioder, hvor jeg må blive i sengen på grund af Sclerose symptomerne, men jeg oplever, at de bliver kortere og færre, og at jeg hurtigere kommer op af sengen og fysisk i gang igen bagefter!

Jeg har lært at lytte til de signaler min krop sender mig, og jeg har lært, og øver mig dagligt på, at handle efter dem. Mit liv er blevet meget bedre, både fysisk og psykisk! ?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]