Louise Justesen

For første gang er jeg i stand til at lytte til min krops signaler.

Louise_Gellert

”Du kan godt hoppe højere med de lange stænger…
Du kan godt tage længere skridt med de lange stænger…
Du kan godt løbe hurtigere med de lange stænger…”

Man bliver pisket rundt i manegen som en anden cirkushest, når man træner sammen med Arndal, men det er sjovt, og det er det hele værd.

Jeg har fundet en grad af ro og balance i min krop, som jeg ikke vidste, var mulig. For første gang er jeg i stand til at lytte til min krops signaler.

Med Arndals professionelle tilrettelæggelse og den personlige vejledning er jeg således kommet godt i gang med en lærerig proces, hvor jeg lytter aktivt til min krop. Jeg mærker, hvordan den rette kost i den rette mængde giver mig både fysisk og psykisk overskud.

Jeg er mere ’følsom’ over for, hvad jeg indtager eller rettere sagt, jeg er blevet klogere på min krops signaler og har lært at lytte til dens behov. Jeg kan tydeligt mærke, hvad der ikke gør min krop godt, og hvad der gør.

Jeg er stadig i en læringsproces og er endnu ikke 100% i balance med min krop og mig selv. Jeg har ved hjælp af Arndal fået taget det første store skridt på en længere rejse.

Heldigvis er man ikke er alene på denne rejse. Hver uge ligger de fleste boot campere frivilligt under for Arndals viljefaste vejledning, hvor kampgejsten viser sig, når vi konkurrerer med hinanden. Råbet er højt og rungende, når Lotte ser, hvad man ikke troede, hun så, nemlig at man tager en pause for meget. Og latteren er høj og smittende, når vi alle bliver stillet over for øvelser, vi troede var umulige at gennemføre. En skøn kombination!

En kombination, som jeg er blevet afhængig af, og selvom fedtprocenten er faldet med 12,3% og konditallet er forbedret med 12,9%, så fortsætter de lange stænger med at hoppe højere, tage længere skridt og løbe hurtigere.