Lise Arnth-Jensen

I løbet af boot campen har jeg tabt 6,5 kg, smidt ca. 1/3 af mit kropsfedt og forbedret mit kondital med 35,5%.

Lise Arnth-Jensen

Med ønsket om at komme i mit livs bedste form tilmeldte jeg mig i løbet af sensommeren 2012 Lotte Arndals body bootcamp med start januar 2013. Jeg havde inden da læst meget godt om Arndal-teamet – og med ½ års ventetid for at starte på bootcampen måtte der jo være noget om snakken, tænkte jeg. Jeg gik derfor ind til bootcampen med høje forventninger og med ønsket om at udfordre mine daglige træningsrutiner. Mit primære fokus var at forbedre min kondition, tone min krop og som bonus gerne smide et par kilo på sidelinien.

Lotte og hendes team viste sig fra dag 1 at være dybt professionelle og engagerede – ikke blot på professionelt niveau, men også på personligt plan. Jeg gennemgik diverse tests, fik lagt mit første træningsprogram og før jeg vidste af det var bootcampen for alvor i gang. De første 6 uger blev vi bedt om at udfylde en kostdagbog. Til trods for det lettere tidskrævende arbejde ved at skulle notere alt vi spiste, drak etc. i 6 uger (og endda blive ratet for sine madvaner!!) viste det sig jo hurtigt at være en ganske god idé. Som person har jeg gennem de senere år levet forholdsvist sundt uden voldsom hang til usunde sager, men derimod spist varieret og proteinrigt – alligevel måtte jeg jo sande, at der var sneget sig nogle ekstra kilo på i løbet af årene med det resultat, at jeg ikke længere var stolt over min krops udseende, der for mig mest af alt så ud til at være i tidligt forfald ligesom min kondition kunne være bedre.

Lotte lærte mig hurtigt vigtigheden af at begrænse mine måltider til 3 om dagen og dermed droppe snackeriet (mine 5-6 stykker frugt om dagen). Herudover måtte jeg også hurtigt indse, at mine portionsstørrelser havde sneget sig store (hvilket måske skyldes en fantastisk god kantine på arbejdet!), og at jeg ofte spiste selvom jeg egentlig var mæt. Ved at skære mine mellemmåltider helt væk og ved at mindske mine portionsstørrelser røg der hurtigt nogle kilo. Samtidig indså jeg vigtigheden af at tilføre min træning intensitet og presse min krop, netop som Lotte havde skruet mit program sammen. Betydningen heraf har især været en øjenåbner for mig, der altid har løbet mine sædvanlige 30 min i et overkommeligt tempo og med resultat deraf: ingen synlige effekter, hverken på krop eller konditionen. Med få ændringer i kosten og træningsrutinerne var resultaterne nu hurtigt synlige, hvilket også har været den største motivation for mig under bootcampen!

Målet er ikke nået endnu, men jeg føler at Lotte og hendes team har givet mig nogle simple, men vigtige grundsten til at nå i hus. Bootcamp2 er i gang og jeg er selvfølgelig med på holdet klar til nye udfordringer!