Line Spanning

Jeg er forbløffet over, hvor hurtigt man kan ændre årelange skavanker, hvis man tager beslutningen og yder en indsats.

Line_Spanning

”Jeg finder mig selv stående i undertøj foran en fotograf, der tager billeder af mig, mens jeg prøver at smile gennem blitzen. Jeg får taget billeder en solrig søndag eftermiddag. 12 uger tidligere var det ALDRIG sket!

Det er forbløffende, hvordan man som menneske hurtigt accepterer forskellige skavanker, hvordan man vænner sig til en unormal tilstand med smerter, træthed, stress og overvægt, og hvordan unormalen hurtigt bliver til normalen.

Jeg er ligeså forbløffet over, hvor hurtigt man faktisk kan ændre på de årelange skavanker og vaner, når bare man tager beslutningen om det og yder en indsats. Det kommer ikke af sig selv, og for mig har det også været en vigtig del at tage ansvar. Tage ansvar for min egen almene tilstand.

Gennem forløbet har jeg ikke bare tabt mig. Jeg har fået en bedre kropsholdning, mere energi og på et positivt overskud, jeg havde svært ved at finde frem tidligere.

Med et tidligere brækket haleben og efterfølgende kroniske smerter, med en fordøjelse så elendig, at jeg altid havde ondt i maven og kun gik på toilettet én gang ugentligt samt en stadig besværlighed med at komme af med de sidste rygestopkilo, var det ikke svært, at finde frem til de tre målsætninger, der skulle listes ved forløbets start.

Det har været 12 uger med sved på panden, ømme muskler, overvindelse og ændring af gamle vaner.

Og så, ikke mindst, 12 uger med fokus på mig selv og alt det gode, jeg kan gøre for mig for at få det bedre.

Jeg er i dag smertefri ved både haleben og mave, jeg er på rette vej med mit vægttab og sidst, men ikke mindst, stiller jeg mig stolt og glad foran fotografens blitz denne solrige søndag eftermiddag”.