Line Schultz

Reduceret fedtmassen med 21,8 procent.

LINE SCHULTZ

Det var så det! 12 uger er gennemført. 12 ugers boot camp med masser af træning, nye spisevaner, mere søvn og masser af vand. Og hvad så? Hvad nu? Sluttesten bestået, slutbilledet taget, og støttepædagogerne har sagt farvel.

Nu står jeg tilbage stærkere, sundere og gladere for min krop end jeg nogen sinde før har været. Og jeg har styr på det! Jeg har styr på maden, kan mærke kroppen, har tjek på træningen og er blevet en hel del klogere.

Og lad mig slå det fast med det samme: Det er noget af mest tilfredsstillende og samtidig det mest grænseoverskridende jeg nogensinde har gjort. Jeg har svinget fra selvmedlidenhed til ekstatisk eufori. Men jeg har for første gang i mit liv forstået det, som er Lottes simple budskab: At man spiser sig slank og træner sig stærk. At det gælder om at finde balancen mellem søvn, træning og mængden af mad.

Om det har været hårdt? Ja, for pokker. Hårdt på den perfekte måde. På den måde, hvor man bliver glad i både hoved og krop… – og stolt. Himmelråbende stolt. Det har været en fantastisk rejse. Uden tvivl en af de bedste i mit liv.

Så jeg siger tak for turen ☺