Lena Kjær

Har fået mere energi og bedre velvære, tabt 11,5 kg og gået tre buksestørrelser ned.

Jeg har været vant til at lave en del sport, men igennem længere tid havde jeg spist for usundt og for meget. Jeg var efterhånden drænet for energi og følte mig oppustet og utilpas med mig selv og min krop. En dag i december besluttede jeg mig for at nu skulle det være slut – jeg ville prioritere mit velvære igen og få tabt de ekstra kilo, som havde sneget sig på. Jeg hørt om Lotte Arndals Body Boot Camp og tænkte, det er lige noget for mig både at tabe mig og få en trænet krop.

Første gang jeg skulle have lagt træningsprogram, stod jeg i omklædningsrummet, da nogle af de tidligere deltagere kom til fællestræning. En af dem spurgte, om jeg lige var startet, og hun var helt misundelig – hun havde kun positive ting at fortælle og sagde, at jeg skulle være indstillet på, at det blev dyrt i tøjkøb – mit tøj ville snart blive for stort… WAUW… At følge deres fællestræning den dag, var også en oplevelse… WAUW… at være med i det her føltes bare SÅ rigtigt…
 Til min første test, fik jeg at vide, at da min krop var vant til at træne, var det ”kun” gennem kosten, jeg kunne rykke mig rigtig meget vægtmæssigt. Sammenlignet med en, der aldrig har trænet, som både kan rykke på træning og kosten. Så med mange nye input og store udfordringer glædede jeg mig nu til at komme i mit livs form. 
Selvom det til tider har været rigtig hårdt, og jeg de første 6-7 uger gik rundt og var øm i hele min krop og nogle dage var umættelig, så har det været et fantastisk forløb. Det har fuldt ud levet op til mine forventninger og mere til. Jeg har mødt mange dejlige mennesker både Lotte og teamet og de andre boot campere. Gennem hård træning og rigtig sammensat kost fik jeg tabt 11,5 kg, ligesom min fedtprocent blev reduceret med 36,1%. Jeg er blevet en hel del cm mindre og gået tre buksestørrelser ned, og jeg har løbet min bedste halvmarathon nogensinde med gazelleben og stort overskud…

Det er for mig en KÆMPE sejr, og jeg kan næsten ikke få armene ned igen… Samtidig har jeg fået nogle værktøjer, som jeg kan og vil bruge fremover – jeg skal aldrig tilbage til min ”gamle” krop igen. Stor, varm tak til Lotte og hendes team – I gør det SUPER :o)))