Lars Eriksen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Lars Eriksen”][vc_column_text]

Tænk sig. I 10 år har jeg forsøgt på egen hånd. Og bare efter en uge med Lotte, har jeg set større fremskridt end nogensinde før. Indtil videre har smidt ca. 12 kg og har fået “omrokeret” min krop.

 

 

Det var nok et solidt los bagi, jeg havde brug for
Jeg kontaktede Lotte, efter en kammerat havde anbefalet hende, som ”en der kan rette op på dårlige vaner.”

Jeg havde problemer med overvægt, dårlig kost, for lidt træning, søvn, stress og generel uoplagthed.

Efter et interview med Lotte om, hvordan jeg ville ønske, jeg så ud og havde det, kom vi frem til et træningsprogram, som matchede mine ønsker.

Det første vi kom frem til var, at jeg skulle sove mere end de 4,5 time jeg sov pr nat. Efter en uge under Lotters supervision, sov jeg 8 timer. Jeg har aldrig sovet så godt! Min uoplagthed var væk, og jeg følte mig fuld af energi. Efter én uge!!

Den øgede energi gav mig mere motivation til at træne, så der blev taget fat.

Efter 1,5 måned havde jeg allerede tabt 8 kg, havde det rigtig godt i kroppen og mine venner og kollegaer begyndte at kommentere på, hvor godt mit humør og energiniveau var.

Det var det los bagi, jeg havde brug for!
Når folk spurgte mig: ”Hvordan gør du? Hvilken kur har du været på? osv osv,” svarede jeg: ”Jeg er sgu ikke på kur!”, fordi kur for mig er noget negativt. Noget jeg skal følge til punkt og prikke og sige nej tak til et glas rødvin med vennerne. Og det vil jeg ikke.

Men der er ingen genveje hos Lotte. Det er det korte svar. Skal jeg gå lidt mere i dybden, så gælder det om at lukke munden og lette røven.

Jeg er et madøre. Jeg arbejder med mad hele dagen, og når jeg ikke er på arbejde, tænker jeg på mad. Derfor var det vigtig for mig, at jeg ikke skulle følge en kur. Og det skal du ikke, når du har med Lotte at gøre. Her skal du ikke tælle kalorier eller spise noget du ikke kan li’. Dét gjorde den store forskel for mig.

Nej, i stedet skal du egentlig bare konsultere Lotte mentalt, når du sidder der på restauranten og så spørge tjeneren, ”kan jeg få skiftet fritterne ud med lidt grønt?”. Det er faktisk lettere, end du tror. Og derhjemme? ”Ja! Steg nu din fisk i smør, for det smager godt. Men lad være med at bade den i smørsovs efterfølgende.”

Hvorfor kunne jeg ikke klare det selv?
Lotte har fortalt mig, alt det jeg vidste i forvejen: Spis sundt, bevæg dig, træn regelmæssigt etc. Men hvorfor kunne jeg så ikke klare det selv? Fordi Lotte holdt mig i ørerne – og det skulle jeg lige vende sig til.

Lotte var min dårlige samvittighed, min manglende rygrad. Lotte fik min min krop til at fungere igen. Og når det blev for let, skruede Lotte bare lidt på ”knapperne”, så jeg holdt snuden i sporet.

Mit overskud har aldrig været større
Det vigtigste i dette forløb har været, at mit mentale overskud er blevet større end nogensinde, og jeg har fået blik for, at små justeringer kan ændre mit liv.

At jeg så indtil videre både har smidt ca. 12 kg og fået omrokeret min krop, er en bonus. En bonus jeg ikke vil være foruden…![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]