Laila Thomsen

Forbedret kondital med 64,1%. Gik næsten to tøjstørrelser og ½ skostørrelse ned.

Jeg meldte mig til Arndals Body Boot Camp, med ét mål: vægttab. Men da jeg sluttede Boot Campen, var vægttabet næsten irrelevant. Den største gevinst blev viljen og lysten til hård og effektiv træning

Fra at træne ca. 1 gang on ugen, træner jeg nu 3-4 gange om ugen med stor glæde
Lottes unikke og varierede træningsprogrammer ramte lige hvor de skulle. Og behov, knæskader og kroppens ”svage” punkter, analyserede Lotte grundigt, hvorefter hun uden nåde (ment på den gode måde), lagde et program så hårdt, at jeg troede døden var nær. Men det var den ikke – for jeg kunne meget mere end jeg troede … og det vidste Lotte, som effektivt rykkede mine grænser for maksimal ydelse.

Fællestræning
Fællestræningen med Major-Jacob og resten af Boot Camp-holdet, glædede jeg mig til hver uge. Inspirerende, hård træning for alle på alle niveauer. Jacob er fantastisk motiverende og fik alle til at finde den ekstra energi og vilje, som netop gør at fremgang kunne ses og mærkes efter hver træning.

Overvejer du en Boot-Camp? Just do it
Lotte og hendes team er smilende og imødekommende. Servicen er i top og jeg følte mig velkommen og godt behandlet – hver gang.