Laila B.

Reduceret fedtprocenten med 20,6 procent.

Aarhus – Arndal is here! Glæden var stor, da jeg fandt ud af, at Arndal havde valgt at starte op her i Aarhus i 2013, og jeg har med største fornøjelse fulgt det første Aarhus hold fra marts til juni 2013. Havde fra start af skyhøje forventninger. Kunne ikke have andet med de artikler og testimonials, jeg tidligere havde læst. Alle forventninger er blevet indfriet og mere til. En helt fantastisk rejse at have været på i 3 måneder J

Jeg havde sat 3 mål for Body Boot Campen:

  1. Jeg ønskede mig en stærkere, mere harmonisk krop med en lavere fedtprocent. Den er blevet reduceret med ca. 20 %, og jeg har forbedret min styrke markant. Har derudover også markant forbedret min holdning og mit åndedræt.
  2. Jeg ønskede, at Body Boot Camp-forløbet skulle understøtte og optimere min løbetræning frem mod mit første halvmaraton i juni måned 2013 ved fokus på både styrketræning, kost, åndedræt og søvn. Mit mål var at kunne løbe Aarhus halvmaraton på 2 timer, og jeg kom i mål i tiden 1:59:23 J
  3. Jeg ville gerne lære mig selv og min krop bedre at kende og opnå en sund balance. Jeg er blevet mere klog på, hvad der er godt for mig og min krop. Forløbet med døgnrytmemåleren har været en virkelig øjenåbner i forhold til aktivitetsniveau og søvn.

Lotte og hendes superkompetente medarbejdere har givet mig de allerbedste rammer for at nå mine mål på en inspirerende, motiverende og dejlig jordnær måde. Har eksempelvis altid dyrket konditionstræning og kun ganske lidt styrketræning (det kedede mig). Mine Boot Camp træningsprogrammer har virkelig givet mig blod på tanden med hensyn til styrketræning. Og hvor jeg før i tiden godt kunne stresse over mad (hvad, hvornår, hvor meget osv.) har kostanvisningerne gjort det nemmere og mere tilgængeligt at vælge de sunde løsninger – også i en travl hverdag. Ingen hokus pokus – bare gør, som Lotte siger – så viser resultaterne sig. Og jeg er SÅ klar til Arndal Body Boot Camp II her til efteråret 2013.