Kristina Wallin Hessner

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Kristina Wallin Hessner”][vc_column_text]

Nu ved jeg endelig præcis hvilke knapper, jeg skal skrue på, hvis job og familie i peioder ikke hænger sammen med regelmæssig træningen – og jeg ved præcis hvilke knapper, jeg skal skrue på for at rykke til næste niveau.

 

 

Jeg har altid trænet. Ja, i nogle perioder helt top til fire fem gange om ugen. I andre peioder kunne der gå måneder imellem.

I de perioder hvor jeg trænede regelmæssigt skete der bare nada med min krop. Derfor tilmeldte jeg mig Lottes bootcamp. Hun skulle knække koden.

Bootcampen har bl.a. givet mig blik for særligt to ting:

  1. Regelmæssig aktivitet.
    Før havde jeg dage med kun 1.500 skridt … faktisk flere dage om ugen. Nu ved jeg, at der skal bevægelse til hver dag, for at opnå resultater. Så det bliver til tider til en sen aftentur for at få gået de sidste skridt.
  2. Intet måltid uden salat.
    Noget der lå meget fjernt før bootcampen. I dag ligger det mig fjernt at spise et måltiden uden en eller anden form for grøntsag.

Koden blev knækket 
Nu ved jeg præcis hvilke knapper, jeg skal skrue på, hvis job og familie i en periode ikke hænger sammen med regelmæssig træning – og jeg ved præcis hvilke knapper, jeg skal skrue på for at rykke til næste niveau.

Bootcampen har været en god og lærerig ‘rejse’.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]