Karsten Lund

Min første berøring med Boot Camp var da en veninde begyndte at sende billeder af sin mad til en, der hed Lotte. Min første tanke var hva´ fa’en skal det gøre godt for?

Men efter lidt mere kvalificeret interesse, sendte jeg allerede måneden efter mine første madbilleder til Lotte. Og de virker. Hvorfor? For mig var det meget nemmere ikke at falde i og fortsætte de dårlige vaner, når jeg skal stå til regnskab over for Lotte.

Spis 3 gange om dagen efter tallerkenmodellen
Selvom jeg er glad for mad – og spiser meget af den – var det overraskende nemt at omlægge mine spisevaner og følge de principper, der bliver præsenteret på Boot Campen: Spis 3 gange om dagen efter tallerkenmodellen. Jeg vil mene, at alle med vilje kan følge det enkle princip.

Motivationen stiger i takst med pulsen
På Boot Camp bliver træningen tilrettelagt, så kroppen bliver presset maksimalt. Og efter de første træninger, tænkte jeg, at det her kommer jeg aldrig til at klare. Men det gjorde jeg!

  • At jeg blev presset maksimalt kunne allerede efter nogle få ugers træning ses på mine resultater.
  • At deltage i fællestræning er et godt afbræk i den hårde træning i fitnesscentret, selvom det i starten var en noget nedslående oplevelse at fare vild i Kongens Have og efterladt på Kastellet, fordi jeg ikke kunne følge med. Men desto større var glæden, da jeg til den sidste fællestræning kom først, da vi løb op ad trappen i Amaliehaven.

Det rette spark i r….
Når jeg det meste af mit liv har kæmpet med overvægt og manglet vilje til at gøre noget ved den, er det fantastisk at opdage, at jeg, med det rette spark i r…., kan opnå de resultater, som jeg kun har turde drømme om og aldrig set som mulige.

Stor tak til Lotte og hendes dygtige instruktører for at have bakket op, hjulpet og kommet med søde kommentarer til mit fremskridt. Det har helt sikkert har været en stor faktor i at fastholde den motivation, som er essentiel for at gennemføre en Boot Camp med et godt resultat.