Jytte

Kost og træning har altid fyldt i mit liv –  desværre ikke altid med den største succes og jeg har i mange år haft en yoyo-vægt.

For små 5 år siden fik jeg næsten knækket koden: Bedre kost, en stærkere krop og meget mere overskud. Men det holdt ikke i længden, og jeg var godt træt af  aldrig at kunne nyde et glas rødvin eller et lækkert stykke kage uden at tage på.

Held i uheld 
På en cykelferie i foråret 2015 brækkede jeg højre kraveben og var tvunget til en lang, ufrivillig pause fra cykling (inde og ude) og coretræning. Det var benhårdt at komme tilbage i form – og da jeg begyndte at træne, steg vægten. Så nu var det tid!

Solgt fra første dag
Jeg vil fremhæve 3 væsentlige faktorer, der har gjort, at jeg nu er på rette kurs og på vej mod endemålet: En sund, stærk og velproportioneret kvinde.

  1. Meget mere bevægelse, hver dag – jeg bevægede mig langt fra nok samlet set over ugen. Det kan godt være, at jeg giver den max gas og watt i spinninglokalet nogle dage, men de andre dage med lettere træning kombineret med et stillesiddende job trak gevaldigt ned i regnskabet. Det var en øjenåbner.
  2. Enkle kostråd – Lottes mangeårige erfaring og ikke mindst enkle grundregler, som fx  en portion er nok, ingen mellemmåltider, og så NYD maden. Det har givet mig et langt mere naturligt forhold til mad.
  3. Variation i træningen – Træningsprogrammerne virker og forandringerne kommer hurtigt. For første gang i mit liv – jeg er trods alt 51 år – synes jeg, at det er blevet sjovt at lave styrketræning. Og jeg kan kun sige, jeg i dag er stærkere ,end jeg nogensinde har været.