Julie Sofie Hansen

Jeg kom til Lotte med samme udgangspunkt som mange andre bootcampere: Jeg var forbi de planlagte to børn, og jeg havde brug for at få fokus tilbage på min krop og mit generelle velvære.

Jeg var top nervøs ved bootcampens start, for jeg troede egentlig ikke, at jeg ville kunne klare det. Jeg havde haft mareridt om, Lotte skreg mig ind i hovedet og smed mig ud af hendes lokaler, fordi jeg var for slap.
Men, det viste sig, at Lotte jo simpelthen var så sød og støttende (og spids når der var behov for det), at jeg glædede sig til at komme ned og lave mine test og få nye programmer.
Mer’ vil have mer’
Mit mål for bootcampen var til at starte med, at jeg ikke længere ville få ondt i ryggen, når børnene skulle ind og ud af selerne i bilen, at jeg ville blive strammet op og mit energiniveau ville finde tilbage til fordumstiders.
Efter 12 uger  havde jeg opnået mit mål, smidt lidt over 10 kg og endnu flere cm. Men vigtigst af alt var, jeg propfyldt med energi, og jeg havde lyst til mere og hårdere træning.
Det har simpelthen været så fedt at kunne sige, at ja Lotte og hendes fantastiske team har støttet og planlagt, men det er kun MIG som har svedt og bandet og løftet.
At jeg så nu er gravid med nummer 3 gør faktisk ikke så meget, for jeg ved, at med Lottes vejledning er min flade mave og stærke ryg lige om hjørnet, når baby er færdigbagt.