Jeanette Pedersen

Mine hovedpiner er væk og min energi tilbage.

Jeg har aldrig haft problemer med at veje for meget, og bildte også mig selv ind, at jeg levede okay sundt – altså jeg havde kort til Fitness World, og var da dernede en gang i mellem, og jeg spiste vel også okay sundt, for spiste hverken ret meget fløde eller bacon. Faktum var bare, at jeg var så TRÆT – hele tiden!

Mere energi var mit primære mål, derudover havde jeg året forinden været tæt på at få en lille diskusprolaps og ville virkelig gerne undgå at have den slags smerter igen – så jeg sku tones op, trænes og helst være bomstærk!

Forløbet hos Lotte tager 3 mdr., og jeg var godt forberedt på det lange seje træk, men det blev lettere end forventet:
”Jeanette, spis kød og grøntsager til alle 3 måltider – masser af det, tag din fiskeolie og hold dig fra hvidt brød. Og så prøv lige en kold tyrker fra alt den latte!” De ord gjorde, at efter 2 uger var jeg frisk?!

Kunne stå op når vækkeuret ringede, INGEN hovedpine, der ellers var en del af mit formiddagsritual og jeg ku mærke ret tydeligt ift. til mit arbejde og mine studier, at mit fokus blev meget bedre.
Det var SÅ nemt, at lave SÅ stor forskel – det betød, jeg havde 2,5 måned til at arbejde på den del, der gik ud på at blive bomstærk.

Jeg har stort set ikke ændret min vægt, men min krop er helt anderledes. Min ryg var efter 2 mdr. rettet op med over 30%, min tyndfede krops fedtprocent var faldet med 16%, og styrken i min ryg forbedret med 600%… Jeg kan tage pull-ups og armbøjninger som de store drenge – og har intet problem med at stå i ”afdelingen for store hårdt-pumpende drenge” i fitnesscenteret.. selvom jeg trods alt stadig skiller mig lidt ud!

Jeg spiser stadig chokolade og kage, men frekvensen og mængderne er nogle andre. Jeg er aldrig sulten, og jeg ved lige præcis, hvordan en god tallerken ser ud, som holder mig mæt i mange timer.
Det er få mennesker, der har set mig i undertøj, og det her billede er også vildt grænseoverskridende, men jeg har aldrig været mere tilfreds med min krop, og helt ærligt – så er jeg faktisk lidt stolt af mine resultater og det billede her.