Jeanette Øland Hansen

Alle mine mål er nået, og jeg er ovenud lykkelig for at være nået hertil. Min fysik og dermed også min psyke er blevet boostet og det giver energi og overskud.

Halvvejs igennem en 5 måneder lang rejse med min mand og vores tvillingedrenge, kiggede vi hinanden dybt i øjnene og sagde: “NU skal vi lave vores livsstil om.”

Vi kontaktede Lotte, der var hurtig respons og ingen vej tilbage. Det var præcis, hvad vi havde brug for. Og allerede under vores første møde fik vi klar besked om, hvad vi kunne forvente, hvad Lotte forventede af os:

  1. Tag ansvar. Det er dit valg, jeg er ikke din mor.
  2. Spis mindre. 3 måltider om dagen (80/20 reglen).
  3. Mere motion. 3 hårde træninger af 1 times varighed med høj intensitet, uden pauser om ugen og yderligere 4 gange med lavere intensitet.
  4. Søvn er vigtig. Søvn-vinduet ligger imellem 22.00-23.00.

Bootcampen startede lige på og hårdt
Vi startede med en masse målinger, træning, saunagus, faste, kostomlægning, og vi skulle sende billeder af alle måltider. Retur fik vi en masse god vejledning af virkelig dygtige, omsorgsfulde og kompetente personer. Det er ikke kun Lotte der er fantastisk, det er hele teamet.

Det var overvældende i starten, men hurtigt fandt vi rytmen, og Lotte var/er hele tiden den stålfaste klippe, der bringer dig videre.

Lotte sagde ofte til mig: “DU kan meget mere, end du tror – bare kom i gang.” Og hun har ret.

Resultaterne taler for sig selv
Jeg har nået alle mine mål er nået, og jeg er ovenud lykkelig for at være nået hertil. Min fysik og dermed også min psyke er blevet boostet og det giver energi og overskud.

Jeg er så tilfreds og napper bestemt også en Bootcamp 2 og det løse, der kan blive plads til.

Det har bare været så fantastisk. Jeg vil anbefale Arndal til alle.