Janne Mark

Tak til Arndal teamet for den mest fantastiske rejse. Tak til mig selv, at jeg meldte mig ind – selv om alle sagde: ” DU behøver det da ikke.” 

Efter 4 år som selvstændig med for mange arbejdstimer, for lidt søvn, alt for dårlige spisevaner, alt for lidt bevægelse og en overgangsalder der allerede meldte sig som 37 årig- besluttede jeg mig for, at melde mig ind.

Desværre er Lotte en populær dame, så da beslutningen var taget måtte jeg vente 4 måneder med at få en plads.

Jeg kom fordi jeg ville trimmes og komme i kondition.

Jeg er gået ud af døren og har fået meget mere med mig og det skal Lotte og hendes team have tak for.

For mig handlede det om at være stærk og kunne udholde, sådan er mit arbejdsliv også bygget op.

Jeg havde jo ingen skader, og kom heller ikke for at tabe mig en masse kilo… så hvor svært kunne det hele være.

Lotte kaldte mig for sjuskedorte, da tingene gerne måtte gå hurtigt.

I dag ved jeg så meget mere. Diafragma blev det nye ord for mig, hvor vigtigt det var med åndedrættet.Jeg forstod det ikke først, men da jeg lærte det gik det hurtigt med at få den flotte trimmede mave uden hormon fedt omkring sig.. SÅ TAK LOTTE ?

Jeg har ændret meget I mit liv, så søvn,god kost og motion er blevet en del af min hverdag også selv om jeg stadigvæk arbejder meget.

Jeg er rigtig ked af, at min rejse slutter, da jeg bliver glad i låget af at komme hos Arndal… så for mig er det helt sikkert et på gensyn… Ikke fordi jeg skal helt derud igen så en bootcamp bliver nødvendig, men lige for at blive mindet om det hele og mærke Arndal ånden…. Den er jeg blevet lige så afhængig af som min chokolade ?