Ida Finsen

Jeg blev 50 år i foråret og var totalt ræd for alderdommen. Mit energi var for stærkt nedadgående. Jeg kørte bil til arbejde, sad i min stol i 8 timer, kørte hjem igen og sad i sofaen til jeg udmattede gik i seng, sov rigtig dårligt, for så at starte forfra næste dag.

Jeg har altid været fysisk aktiv indtil jeg fik en hælskade ved Erimitageløbet 2011. Ballet, pilates, styrketræning og løb. Ved skaden satte jeg mig ned og blev så siddende i 2 år. Hver gang jeg gjorde et halvhjertet forsøg på at træne lidt fik jeg en ny skade. Efter 2 år på sofaen manglede jeg energi, jeg havde taget 6 kilo på og var i rigtig skidt humør og sov elendigt.

Efter tre måneder på Boot Camp er jeg igen fyldt med energi. Maden passer mig fint og jeg har ikke udsving af at gå sukkerkold i løbet af dagen. Tilmed får mine piger også god morgenmad nu, hvor jeg ved hvad der er godt for dem. 80/20 % konceptet er til at styre og giver plads til hygge i weekenden.

Min hæl er i bedre og jeg ved nu hvordan jeg kan træne på trods af den.  Jeg er ikke helt så bange for alderdommen, for jeg har lært at det er alt for tidligt at læne sig tilbage og acceptere kroppens tilstand.

Tak for hjælpen til alle der har skubbet mig i den gode energigivende retning.