Ibi Støvning

Tak til Lotte Arndal for en beskidt og til tider uudtålelig omgang træning – men livsændrende og vigtig. Tak til resten af Teamet. Tak til mig selv for gennemførelse.

Jeg elsker min krop og den energi der følger med når den gode samvittighed topper den dårlige og jeg mærker mit hjerte slå højt og sundt og gløden i ansigtet er vedvarende.

Jeg kom på bootcampen med tre ønsker: At styrke min indre ramme, at ruste mig selv både fysisk og mentalt til hårde arbejdstider hvor sygdom og træthed er noget ”man ikke arbejder med i tv-branchen”, og at få min glød tilbage. At 5 kilo fedt også er skyllet ud med badevandet oveni – er jo kun en mega bonus

Min ryg har aldrig været så ret som den er nu – og det er altså skrevet med den viden at jeg har danse ballet i 13 år – og aldrig har siddet med krum ryg i skolen eller på toilettet. Jeg har den fladeste mave EVER . – og det er altså velvidende om at jeg tog 18 kilo på da jeg var gravid og ikke kunne se mine fødder af ren og skær mave-volume. Cellulitis er kraftigt reduceret og mormorarmene – og farmor-knæene er knap så skvulpende og endda temmelig tonede nogle steder uden at ligne en bodybuilder.

Det psykiske aspekt er uden tvivl det vildeste. For jeg er selvfølgelig af den logiske overbevisning at hårdt arbejde viser flotte resultater – uden det ville det jo være latterligt. Men jeg er meget overrasket over hvor ”høj” jeg er blevet. Jeg er gladere, jeg er mere kraftfuld og brænder mere igennem overfor de ting jeg sætter mig for og er på det sidste nærmest ikke til at vælte – hvilket kan være ganske provokoerende for dem der ønsker at vælte én….It aint gonna happen. Jeg føler mig som den gudinde jeg og alle os kvinder burde føle os som – fuld af selvrespekt, ynde og positiv energi – og meget bestræbsom. Dels fordi jeg ved at hårdt arbejde lønner sig – og det skaber en opadgående kurve og drivkraft indenfor andre felter – for det er jo bare at OVERFØRE selv samme skabelon til alt andet i livet.