Henriette Kistrup

Jeg troede ”bare” at jeg skulle tabe mig 5 kg…

Resultatet af mit bootcamp forløb i tørre tal er et vægttab på 6 kg, men muskelmassen er  forøget med 21%, og en forbedring af min kondi med 60%  fra ”Ret lav” til ”Super”. For mig er der dog meget mere bag disse tal.

Mit mål var egentlig blot et 5 kg vægttab samt en forøget lyst til at træne. Jeg endte med at tabe mig mere end det og at føle at træning er en del af min hverdag.

I starten af forløbet, havde jeg svært ved at vænne mig til at spise mere til måltiderne. Jeg har altid snacket imellem måltider – ikke nødvendigvis usundt, men det tæller alt sammen. Nu skulle jeg pludselig læne mig ind i at stole på at resultaterne ville komme selvom jeg følte at jeg spiste meget. Men det gjorde de. 

Lotte er fantastisk til at holde fast i sine principper fordi hun ved de virker. Hun er ikke bange for at give en kærlig opsang og det havde jeg brug indimellem når følte at det stod stille og når jeg var utilfreds med min egen indsats.

Ikke alene kom kiloene af ret hurtigt men jeg opdagede også at, jo hårdere jeg trænede, jo hurtigere gik det. Da vi var midtvejs i forløbet havde jeg stort set opnået mine mål. Jeg kunne se min krop ændre sig p.g.a. træningen. Jeg havde før tabt 5 kg, men slet ikke på denne måde. Alt blev strammet op og jeg kunne mærke styrken i min holdning, se mine muskler dukke frem og mit energiniveau skød gennem loftet. Det er den bedste gave jeg har givet til mig selv nogensinde, og i mit stille sind er jeg mega stolt af mig.

Jeg gik all-in på Lotte’s principper og efterlever dem fortsat selvom jeg slapper mere af med kosten. Træningen er præcis den samme som under bootcampen og det kommer jeg ikke til at ændre på. Jeg kan pludselig slet ikke klare mig uden træning 3-4 gange om ugen og jeg nyder min cykeltur til arbejde, også i regn og blæst.