Helle Andersen

Jeg har nået alle de mål jeg satte mig. Jeg har tabt 7-8 kg, er blevet strammet op og kom til at løbe hurtigere på 12 minutter end de fleste, jeg kender.

Efter en knæskade var jeg kommet alt for langt ned i tempo, blevet lidt tungere, og jeg nærmest undgik enhver form for bevægelse. Jeg havde brug for et spark for at komme tilbage i form og tabe nogle kilo fra sidebenene.

De første uger på bootcampen
Jeg frygtede, at bootcampen det ville være sådan lidt helligt og besværligt. Men det var det langt fra – det var et fantastisk forløb. I de første uger var jeg flere gange dagligt i kontakt med Lotte og sendte hende mms’er af min tallerken. Meget disciplinerende!!

Juiceugen havde jeg set frem til med spænding og lidt frygt, men det var en skøn uge. Det blev meget klart for mig, hvornår jeg tænker på mad uden, at det er fordi, jeg er sulten.

Almindelig sund mad blev en sport
Noget af det, der overraskede mig mest var, hvor meget og varieret jeg faktisk måtte spise. Der var ingen besværlige opskrifter, ’kun’  almindelig sund mad. Jeg kunne spise i kantinen, og det blev en sport til arbejdsmiddage og frokoster at vælge det rigtige (og tage billeder af det!) uden nogen lagde mærke til det J.

Hvert program gjorde mig meget hurtigere og stærkere
Det første program var utroligt hårdt, men da jeg efter at have fået det tredje for sjov prøvede det første program igen, var det SÅ nemt. Fællestræningen kan også anbefales varmt.

Jeg har før haft en personlig træner – men hos Arndal var det anderledes. Her blev jeg fulgt meget tæt af både Lotte og de andre dygtigere trænere, hvilket har gjort den helt store forskel for mig.

Jeg har lavet en varig forandring og er klar til at sætte nye mål
Jeg har fået træningen ind som en helt naturlig del af hverdagen, og Lotte har lært mig, at hverdagsbevægelse er vigtig og tæller utrolig meget med i den daglige forbrænding. Så nu cyklet jeg til og fra arbejde med fornøjelse (næsten) hver dag, og det bliver en sport at huske at tage trappen.

Bootcamp er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Og det var meget nemmere og sjovere, end jeg havde regnet med.