Heidi Kaas

Nyt liv nye vaner. Har tabt 6 kg, blevet 7 cm mindre om lårene,12 cm mindre om maven, forbedret min kondition med 30 procent og har ikke længere ryg/nakke/iskias problemer.

Nyt liv nye vaner. Har tabt 6 kg, blevet 7 cm mindre om lårene,12 cm mindre om maven, forbedret min kondition med 30 procent og har ikke længere ryg/nakke/iskias problemer. Skulle have gjort det her for MEGET lang tid siden! – så kan kun sige GØR DET.

AV, av, avvvv…..har jeg sagt (læst skreget) mere end én gang i løbet af bootcampen. Man kommer altså ikke sovende til en lækker smækker krop. Det har krævet sved og tårer og endda en fibersprængning i balden! Men det har været det hele værd.

I 2013 fik jeg konstateret modermærkekræft og det fik mig til at tænke lidt over livet. Var 37 år og ville gerne leve mange år endnu, så tænkte jeg ville gøre noget for at få en sund og stærk krop og komme af med mine ryg-, nakke- og iskiasproblemer. Mave og lår måtte også godt lige sætte sig der hvor de sad, da jeg var 20, så sukkerafhængigheden måtte der også godt slukkes for, men det primære var at komme til at føle mig stærk og blive fri for at have ondt rundt omkring i kroppen. Var godt klar over at jeg skulle have et kærligt skub i den jeg sad alt for meget på og jeg havde læst en masse godt om Lotte Arndal og hendes bootcamp. Tænkte det var MANGE penge, men også at det måske var lige det der kunne gøre, at jeg blev ekstra motiveret – og mit første møde med Lotte bekræftede, at det var det helt rigtige valg. Hun fik lavet et program til mig – har aldrig været så rød i hovedet som efter den træning – og hun viste mig hvordan jeg skulle trække vejret ordentligt – noget jeg vist aldrig har gjort.

Rensen ud – eller nulstillingsugen, er noget af det man skal igennem på bootcampen. Saunagusen hver aften i de 5 dage var fantastisk og jeg har aldrig haft SÅ babyblød hud som i den uge, MEN faste i 5 dage gør jeg aldrig igen. Fik hovedpine, migræne, dårlig mave og havde ingen energi – (tror Lotte kaldte vores hold for nogle ynkelige slapsvanse – jeg var heldigvis ikke den eneste der var ynkelig) – men jeg fik renset ud – og renset ud på flere punkter. De dårlige vaner slap jeg den uge. Fandt ud af hvor meget jeg før havde spist med følelser og hvor ofte jeg spiste fordi jeg troede jeg var sulten, men at det rent faktisk var tørst jeg havde følt. At spise 3 gange om dagen – og ikke mere, som Lotte siger man skal, har også hjulpet mig. Før tænkte jeg MEGET på mad og på hvad jeg nu skulle spise – men når man nu kun må spise 3 måltider, så behøver jeg ikke bruge tid på det. At man skal spise sundt 80% af tiden og godt må ”synde” (med ordentlige sager) 20% gør også, at det er nemt at fortsætte med de nye vaner, også efter de 3 måneder er gået.

Nej har jeg lært at sige – både når kollegaer, venner, familie mfl siger ”ajjjj, du kan da godt tåle et stykke kage”, men også når ”overtaleren” på venstre skulder siger, ”det gør da ikke noget du lige spiser en liiiiille bitte pakke Rittersport” eller ”du kan da bare træne i morgen”. Ved et af de 3 foredrag Lotte holder og hvor der også er en psykolog med, talte vi meget om det med at have samtale med reptilhjernen! Og det er vigtigt ikke at tage diskussionen, men simpelthen bare sige STOP. At man også får fif og vejledning undervejs er et ekstra plus, som får en til at forstå, hvad det er der sker i kroppen ved træning, spisning og når man sover.

Dårlige undskyldninger er det også slut med. Jeg HAR tid til at træne, også selvom jeg er alene med min datter og jeg har ikke fortjent en Summerbird flødebolle, bare fordi det har været en hård dag på arbejdet.

Afhængig bliver man lynhurtig. Fællesskabet med de andre på holdet og fællestræningen med majoren, som er noget af det hårdeste jeg længe har prøvet, gør at man kommer gennem de 3 måneder og gerne fortsætter. Er blevet glad for at styrketræne, noget jeg aldrig troede ville ske.

Lotte er intet mindre end fantastisk og også grunden til, at jeg synes det er sjovt at træne. Hendes koncept med ”kost, motion, og motivation” virker, hvis man vel og mærket er klar på at gå all in. Stemningen hos Arndal , Lotte og alle de andre dygtige trænere gør, at man glæder sig til at komme afsted – der er altid tid til lidt sjov og ballade og nogle gange et glas champagne og der bliver holdt øje med én, så man ikke laver sine øvelser forkert. Man bliver virkelig hooked og jeg er ikke den eneste fra bootcampholdet som har meldt mig ind endnu et år, så vi kan nyde godt af den forandring der sker når man er i Lottes hænder, og blive endnu mere lækre smækre.