Gitte Harden

Tabt 8,3 kg. Reduceret fedtmassen med 16,5 procent. Reduceret cm-målinger med: Talje 12 cm. Arm 2,5 cm. Ben 5 cm. Konditallet forbedret med 31,4 procent.

Ingen jeg startede hos Lotte Arndal, var jeg madforskrækket – jeg havde det dårligt hver aften, når aftensmaden stod på bordet – for alt efter hvem jeg læste om, var der noget nyt mad der var forbudt, og jeg var skrupforvirret. Jeg har prøvet at leve efter en masse principper, været hos diætist, spist efter Flad mave, Verdens bedste kur, slankedoktoren, og har tidligere haft en forløb med en personlig træner, og det eneste, der skete var, at jeg blev mere og mere forvirret og frustreret.

Derudover trænede jeg 4-5 gange om ugen og endte altid med at få belastningsskader.

Jeg læste om Lottes boot camp i november 2011 og ringede til Lottes kontor, og fik af vide at jeg trænede for meget, og forkert, og så besluttede jeg mig for at melde mig til.

Og det har virket, for første gang i flere år, tager jeg ikke piller pga. smerter i nakke og ryg, jeg nyder min mad, og der er ikke nogle forbud – dejligt. Min træning har jeg også fået styr på – nu træner jeg kun 3 gange om ugen, til gengæld er jeg for første gang komme rigtig i gang med styrketræning – noget jeg altid har undgået.

Det har været et super spændende forløb og jeg er bestemt ikke færdig med Team Arndal.