Ghita Frederiksen

Min bedste fødselsdagsgave – ever. Fra mig selv til mig selv og min familie.

Jeg kom tilbage til ”mit gamle jeg” efter en hjerneblødning.

Min fødselsdag holdt jeg på Ledreborg i silende regn. Dagen efter startede jeg på Arndal Boot Camp. Allerede der begyndte det at lysne igen.

Jeg var til det første foredrag om sund kost, træning og søvn. Der mødte jeg, ud over Lotte, en masse skønne mennesker, som var lige så spændte på det hele som mig.

Forinden havde jeg haft armbåndet på i en uge, udfyldt kostdagbog i tre dage og udfyldt et skema med målet for min boot camp.

Mine mål

  1. Komme tilbage til ”mit gamle jeg” efter en hjerneblødning sidst i december 2013.
  2. Få mere energi og blive fri for de sidste rester efter lidt stress.
  3. Blive lidt fastere i kødet uden at tabe mig.

Efter foredraget var jeg en tur hos Lotte, der med det samme fortalte, at jeg trak vejret forkert, nemlig omvendt. Så det blev der lige lavet om på. Så var jeg en tur hos David Bonde, og min hovedpine, som jeg har bøvlet med længe, forsvandt som dug for solen.

Jeg har spist, jeg har fastet, jeg har trænet med vægte og på bolde, og jeg har løbet. Og så jeg har grinet. Jeg elskede vores fællestræning, og jeg savner dem. Derudover har jeg lært en hel masse nyt, som jeg ikke vil være foruden. Heller ikke den ømme krop efter hver ny træningsrunde vil jeg være foruden.

Jeg nåede mine mål

  1. Hovedpinen stoppede, jeg sover ikke til middag mere, og jeg arbejder på fuld tid igen. Jeg griner igen, jeg hygger mig og løber om kap med mit barnebarn. Jeg er blevet mit gamle jeg.
  2. Lige efter fasten var jeg fuld af energi. Jeg ryddede op, gjorde rent og smed ud. Det var lige før min mand var bange for, at han også røg ud i farten.
  3. Jeg er blevet strammet op, blevet fastere i kødet, har fået sixpack, og så tabte jeg mig – på den fede måde.

Jeg fik et bedre mig tilbage
Nu er Boot Campen slut, målet er nået, og et nyt kapitel er begyndt. Jeg fik mig selv tilbage, ligesom jeg ønskede. Men bare bedre.

Solen skinner igen. Tak Lotte og teamet.