Emilie Jørgensen

Tabt 8 kg og reduceret taljemålet med 13 cm, men det bedste er overskuddet og at jeg ikke har ondt i kroppen mere

Valget om at købe et Bootcamp forløb hos Lotte, blev taget da jeg var på sommerferie med min familie i sommeren 2021. Jeg stod ved poolen i badetøj og fik set mit eget spejlbillede i en glasrude. Først troede jeg det var ligesom i Hurlumhej huset, hvor man bliver lavere og bredere. Det var det ikke, det var simpelthen bare sådan jeg så ud. 

Efter 40 år og 4 børn på bagen, var min krop efter længere tids ”forsømmen” blevet slasket og slap.
Jeg vågnede ofte med ondt i kroppen, mine hænder sov og min lænd var så stiv at jeg havde svært ved at komme ud af sengen.
Mit første møde med Lotte var en kæmpe øjenåbner.
Jeg synes ikke selv at jeg havde dårlige vaner i forhold til kost og følte egentlig også at jeg bevægede mig rigeligt hver dag. Min første måling viste noget helt andet. Nogle dage nåede jeg kun lige op på mellem 4.000-5.000 skridt og uden at tænke over det, sneg der sig både sodavand og adskillige snacks ind hver dag. 

Jeg blev udstyret med en træningsplan, hvor vi gik alle øvelser igennem sammen og en super simpel kostplan. Netop at det var så ”simpelt” på den gode måde, gjorde at det fra start af var overskueligt for mig.
Jeg gjorde bare hvad Lotte sagde og lynhurtigt så jeg resultater samt mærkede en kæmpe forbedring af kondi og helbred generelt. 

Jeg har tabt mig 8 kilo på de 12 uger. Det i sig selv er skønt, men det bedste er overskuddet og at jeg ikke har ondt i kroppen mere og ikke føler mig oppustet og energiforladt.
Jeg kommer til at tage dette med resten af livet.