Dorthe Larsen

Tabt 18,2 kg. Tabt 17,5 cm om livet. Gået fra ikke at kunne løbe, til at kunne løbe 1.980 meter på 12 minutter. 

Bootcamp er ultimativt den bedste investering i dig selv!!!!

Efter i 2 år at have “levet” med daglige smerter i højre hofte, har Bootcamp forløbet på kun 3 måneder givet mig et NYT LIV uden smerter.

Slidgigt og en skade i hoften medførte at træning eller blot almindelige daglige aktiviteter som rengøring, gav søvnløse nætter med smerter og en del ekstra kilo at kæmpe med. Lægens anbefaling var fysioterapi eller operation. Efter at havde prøvet adskillelige fysioterapeuter uden resultat, var jeg stadig ikke overbevist om at lægernes anbefaling om en operation var den rigtige løsning. Heldigvis var der en god veninde der anbefalede Arndal.

Mødet med Lotte var fantastisk!! Hun er top professionel og har nogle dygtige medarbejder og behandlere tilknyttet Bootcamp forløbet. Hun var overbevist om at behandlinger hos David og et individuelt træningsprogram der tog højde for min skadede hofte ville hjælpe. Derudover fulgte ændret kost og daglige vejrtræningsøvelser. De individuelle træningsprogrammer og efterfølgende opfølgning for at sikre at øvelserne udføres rigtigt, gør at træningen er super effektiv.

Det løfte har Lotte til fulde indfriet. Alle øvelser har været tilpasset mit niveau og allerede efter få uger kunne jeg mærke en klar forbedring i hoften og efter en måned havde jeg ingen smerter. Træningsprogrammet blev løbende justeret i takt med, at jeg blev stærkere og min hofte kunne klar mere belastning.  Det er super hård træning, men det virker!!  Jeg kan igen løbe, hvilket jeg aldrig havde troet muligt og min kondition blev markant forbedret.

Lotte er bare fantastisk, og man føler ikke, at man bare er én i mængden af elever. Intet er forbudt – det hele er op til dig –  og alt er et valg. Men det virker! Jeg valgt at starte med at følge kostplanen 100 % for dermed at opnå det bedst mulige vægttab. Jeg tabte 18,3 kilo (tak for medaljen), fik en bedre kondition, livskvalitet og blev smertefri. Resultater der overgår mine vildeste forventninger til forløbet.