Didde Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Didde Hansen”][vc_column_text]

Egentlig havde jeg ikke tænkt, at udbyttet ved at være med i Arndal Body Bootcamp ville være så stort.

Et skiuheld i januar måned holdt mig væk fra al fysisk aktivitet i over seks måneder. Med en krop, der efterhånden føltes som gele, indså jeg, at det krævede lidt mere drastiske metoder, hvis jeg skulle få den tilbage til et sted, hvor den kunne bruges til noget.

Efter at have hørt om Lotte og hendes koncept, kontaktede jeg Arndal for at høre mere om det. Og efter en tur omkring deres fysioterapeut og en afstemning af forventninger, blev beslutningen taget.  Jeg skulle dog indstille mig på, at jeg nok ikke ville kunne træne 100 % igennem i forhold til det, jeg mente var 100 %.

En beslutning jeg på ingen måder har fortrudt – måske lige undtagen til den første fællestræning!

Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg havde forventet, men i hvert fald ikke de resultater jeg så, og ikke så hurtigt, som jeg så dem.

Lotte og hendes team planlagde programmerne, så jeg hele tiden trænede 100 % i forhold til det, jeg kunne. Efter kun få uger fik jeg energien tilbage, overskud i hverdagen og kunne klare en fuld arbejdsdag uden hovedpine. Ofte er det jo vægttabet, man kommer til at fokusere på, men egentlig blev det bare en (virkelig god) bonus. Det er mere alt det uden om, alt det der ikke kan måles på, som er det, der gør det hele værd!

Lotte og hendes team ved, hvad de gør og havde hele tiden styr på, at der skulle tages hensyn til mine skader. Var der nogle øvelser, der viste sig ikke at fungere, blev der straks ændret på dem. Og da jeg tre uger før sluttesten faldt og provokerede den gamle skade, så jeg var nødt til at holde pause fra træningen, blev der også straks fundet en løsning på det.

Jeg kan kun sige; GØR DET![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]