Dina Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Dina Hansen”][vc_column_text]Over de sidste 10 år har jeg taget stødt og roligt 1-2 kg på om året. De er kommet sådan snigende, fordi siddet for meget, spist for meget, drukket for meget sodavand, vin og hygget med for meget snold og chokolade.

Jeg startede selv
I foråret 2012, besluttede jeg mig for at jeg måtte gøre noget. Jeg skar ned på portionerne og skiftede sodavand og snold ud med gode ting. Og i løbet af et lille år smed jeg 10 kg.

Men så gik det pludselig den anden vej. 1-2-3-4-5 kg kom på igen, og jeg tabte lidt modet; for jeg havde jo ændret meget i min livsstil, synes jeg.

Jeg startede hos Lotte 
I efteråret 2013, besluttede jeg, at der måtte gøre noget andet og mere. En veninde fortalte mig om Lotte Arndals Boot camp, og jeg vidste med det samme, at det var lige noget for mig.

Og det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning, som har ændret mere end bare min krop. Det har også ændret hele min bevidsthed omkring mig selv.

Mine mål

  1. Jeg ville være sundere. Jeg ville kunne gå op på 5. sal uden at blive straffet på min vejrtrækning og i benene 20-30 minutter efter hver gang.
  2. Jeg ville tabe mig og vælge præcis det tøj jeg kunne lide og som passer til min stil. Det skulle være slut med at vælge tøj, der bare fik mig til at se slank ud.

Jeg troede ikke rigtig på Lotte
Første gang jeg mødte Lotte, fortalte hun mig, at hun kunne garantere, at jeg ville nå mine mål inden sluttesten, hvis jeg bare gjorde, hvad hun sagde.

Og skal jeg være ærlig, så troede jeg ikke et ord af, hvad Lotte sagde. For kunne 3 måneder virkelig rette op på mere end 10 år med for stort kalorieindtag og et helt liv uden træning?

Men måske havde hun ret… så jeg valgte selvfølgelig at gøre alt, hvad Lotte sagde.

Jeg havde pjattrænet. Aldrig trænet
Boot Campen var min første rigtig træning. Før havde jeg bare sådan pjattrænet.

Så det var skønt at være omgivet af så dygtige trænere og kunne spørge, når jeg var usikker på, om jeg gjorde øvelserne rigtigt. Og det var skønt at træne på et hold. Det har været sjovt og det har været hårdt. Vanvittigt hårdt.

Jeg gjorde det selv
Selvom jeg fik mere og bedre hjælp end jeg nogensinde havde turde drømme om, så er det mig selv, som har sagt nej tak til forkert og/eller for meget mad, snolder og vin. Og det er mig selv, som har kæmpet i træningscenteret, både med styrketræning og med konditionstræning.

Følelsen af at blive bare en lille smule bedre efter hver træning holdt mig oppe. Jeg er gået fra at se træningsmaskinerne som direkte onde til at se dem som positive udfordringer. Nu bliver jeg helt glad, når jeg ser dem og skal træne.

Jeg nåede mine mål. Lotte havde ret
Lotte havde ret – og tænk engang det skulle også vise sig, at være hurtigere at tabe kiloene end at tage dem på.

Jeg gjorde, hvad der skulle til – og jeg fik den bedste støtte man kan forestille sig.

Overvejer du en Boot Camp, så her min absolut bedste anbefaling af Lotte Arndal og hele hendes fantastiske team.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]