Diana Lunding

Jeg er 46 år og har altid dyrket sport, har aldrig været overvægtig, har ingen skader og spiser sundt. Men alligevel Arndals Body Boot Camp haft stor betydning for min krop.

Inden jeg startede var jeg ikke sikker på, hvad jeg skulle få ud af forløbet. Men undervejs blev det helt tydeligt for mig: Min Body Boot Camp var min midtlivs-gave til mig selv og målet var ny inspiration til kost og motion. Og jeg fik den bedste gave.

Fedtprocenter og proteiner morgen, middag og aften
Den første store overraskelse var min første måling og en fedtprocent lå på 25.7! Alt for højt – også i mine øjne. Så første mål blev hurtigt at nedbringe.

Næste mål var at indføre proteiner i alle måltider. Og hvilken effekt! Næsten allerede fra dag 1 var min fordøjelse forbedret.

Og den tredje store ting, var kun at spise 3 måltider om dagen, som har givet mig en større ro i kroppen. Før spiste jeg nærmest konstant (frugt og grønt).

Du får ingenting forærende
Inden min første træningstime, var jeg meget i tvivl om det med at træne i et træningscenter og løfte vægte.  Men jeg gik i gang og blev hurtig rigtig glad for træningen – både fordi den var sjov og så sandelig fordi jeg kunne se tydelige resultater. Og fællestræningen savner jeg stadig.

Det er benhård træning plus simpel og enkel kostrådgivning og meget mere. Og effekten er indiskutabel og ligefrem proportional med indsatsen – jo større indsats, jo større effekt – og allerede ved midtvejstesten var min fedtprocent nede på 20 %.