Christine Kalker

Kost anbefalingerne er såre simple og fuldstændig kompatible med et almindeligt familieliv med børn.

Jeg meldte mig til boot campen, fordi jeg gerne ville genfinde den følelse af at være i den gode form, jeg var for 8-10 år siden (før jeg fik børn!). Desuden havde jeg et ønske om at spise lidt sundere, blive strammet op de rigtige steder … og hvis der så røg 1 kg eller 3 med i farten, ville jeg da ikke brokke mig over det.

Jeg må sige, at jeg specielt var meget nervøs for hvad det med kosten nu gik ud på .. for hvis Lotte havde tænkt sig at sige, at det handlede om at jeg skulle spise linsesuppe og tofu … ja, så ville jeg være den, der var forduftet. Men der blev mine bange anelser gjort til skamme.

Kostanbefalingerne er såre simple og fuldstændig kompatible med et almindeligt familieliv med børn – jeg spiser bare flere grøntsager end resten af familien og dropper mellemmåltiderne …. jeg forstår fuldt ud logikken med at der ryger en masse ekstra kalorier ind på den mellemmåltidskonto – men det er jo lidt grænseoverskridende, når man ikke kan åbne et dameblad uden at få ørerne tudet fulde af hvor vigtige mellemmåltiderne er for et stabilt blodsukker.

Min anden bekymring var tiden – igen ville jeg løbe skrigende væk, hvis Lotte sagde, at jeg nu skulle træne 5 gange om ugen 2 timer ad gangen – det ville simpelthen ikke være foreneligt med arbejde og familieliv, hvor begge forældre har en del rejseaktivitet. Men igen måtte jeg droppe nervøsiteten – 3 gange om 1 ugen af 1 time … som så er fuld skrue. Effektivt!
Jeg er kommet i markant bedre form og spiser meget sundere (og har tabt mere end de føromtalte 3 kg) – men vigtigst af alt, jeg har lyst til at fortsætte min nye livsstil i al fremtid.