Christina Pedersen

Jeg er så taknemmelig og mega stolt!

Lotte har med speciallagte træningsprogrammer hjulpet mig med at sænke mit kolesteroltal, der lå højere, end det skulle. Jeg er taknemmelig, fordi kolesteroltallene er sænket væsentligt – udelukkende pga. træningsprogrammerne fra Lotte indeholdende nogle hidsige intervaller –

og jeg er mega stolt over at have opnået de gode resultater (og ikke mindst over at have gennemført intervallerne). 

Jeg har nemlig altid undgået intervaltræning, da det virkelig ikke var min favorit, men har naturligvis lagt min modstand til side og er gået all in. Det har været hårdt, men det er fedt! 

Selv om jeg i flere år har dyrket motion flere gange om ugen med styrketræning og tennis og derved haft en aktiv livsstil med sund kost og ingen overvægt, var mit kolesteroltal for højt. Yderligere fokus på kosten rykkede heller ikke ved kolesteroltallet – det forblev status quo. Intervallerne har derimod været en gamechanger pga. den høje intensitet og derved høje puls. En bonus er, at min kondition nu også er væsentligt forbedret, hvilket kommer mig til gavn, når jeg spiller tennis.

Og min historie viser netop, hvad det er, Lotte kan: hun tager udgangspunkt i den enkelte og finder den rette løsning – baseret på mangeårig erfaring og skarpe kompetencer kombineret med videnskabelige studier.

Tak, Lotte!