Christina Gale

Jeg er 45 og ønskede ikke en talje som en 17 årig. Nej, jeg ønskede at genvinde min styrke og få min bevægelsesglæde tilbage. Og jeg har fået fuld valuta for pengene.

Jeg er massør, zoneterapeut, fitnessinstruktør, personlig træner og har de bedste forudsætninger for at kunne passe på mig selv. Men jeg kunne ikke alene. Derfor valgte jeg en Bootcamp hos Lotte.

Jeg er 45 og ønskede ikke en talje som en 17 årig. Nej, jeg ønskede at genvinde min styrke og få min bevægelsesglæde tilbage – og jeg har fået fuld valuta for pengene. Jeg kom rigtig godt i gang med min træning og kunne hurtigt både mærke og se en forskel.

Jeg har både fået motivationen tilbage og en del aha-oplevelser i forhold til min krop og mine spisevaner. Lotte og jeg har også drøftet mit forhold til søde sager, for jeg kan indtage voldsomme mængder sukker på meget kort tid. Og det ville være at lyve, hvis jeg sagde, at det styrer jeg helt og holdent nu. Nej, jeg er ’i proces’ og blevet bevidst om mine madvaner.

Jeg fortsætter på Bootcamp 2
Jeg har brug for for at blive holdt til ilden og have en vejleder, og jeg glæder mig til at blive en del af et team, hvor vi støtter og opmuntrer hinanden.