Cathrine Hansen

[vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Cathrine Hansen”][vc_column_text]

Vægttab: 8,1 kg
Reduceret fedtmassen med: 24 procent.
Reduceret cm-målinger med: Arm 3 cm. Ben 5 cm. Taljen 15 cm. Bryst 6,5 cm.
Forbedret konditallet med: 30,3 procent.

 

 

De sidste mange år har jeg vejet en del mere, end jeg brød mig om, og jeg var også en af dem, der ikke brød sig vanvittigt meget om dét, spejlet fortalte mig. I august 2011 skete det fantastiske, at min kæreste friede til mig, og jeg tænkte, at NU skulle det være: kiloene skulle væk! Det var bare sådan, at som månederne gik, gik tallene på vægten den forkerte vej. I december faldt jeg helt tilfældigt over en artikel om Lottes Boot Camp, og jeg var hooked med det samme. Jeg ville have mit helt eget Boot Camp eventyr!

Som mange andre har jeg prøvet alt muligt for at tabe mig. Nogle metoder har været mere succesfulde end andre, men uanset hvilken fremgangsmåde jeg har fulgt (før Lotte), kom kiloene altid listende tilbage. Ofte havde kiloene endda inviteret deres venner med.
Lotte har givet mig nogle redskaber, som jeg rent faktisk kan bruge til noget. Ikke noget hokuspokus, men nogle retningslinjer, som er nemme for mig at følge – og endnu vigtigere – som er realistiske for mig at følge. Ikke noget med ”jamen du skal bare fjerne sukker helt fra din kost og leve nede i træningscentret” eller andre ekstremer.

Mit Boot Camp eventyr har været fantastisk, og jeg er ikke længere uvenner med spejlet. Faktisk har mit forløb været så vellykket, at min brudekjole, som jeg købte i str. 36 (og tænkte, at den ville nok passe, når jeg havde tabt mig) skal lægges 8 cm ind! Men den opgave er skrædderen på:)

Lotte er helt fantastisk og har været en kæmpe støtte for mig under forløbet. Man kan umuligt finde en sødere, gladere og mere dedikeret personlig træner end Lotte!

Lottes Boot Camp giver mening! Det er den bedste gave, jeg nogensinde har givet mig selv, og jeg ville gøre det igen uden at tøve!